Реклама

🤔 Оригінальний план Дж. Дж. Абрамса на Кайло Рена у «Зоряних війнах» був повністю змінений — Адам Драйвер

Čytaty latynkoju
🤔 Оригінальний план Дж. Дж. Абрамса на Кайло Рена у «Зоряних війнах» був повністю змінений — Адам Драйвер
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Оригінальний план Дж. Дж. Абрамса на Кайло Рена у «Зоряних війнах» був повністю змінений — Адам Драйвер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Адам Драйвер останнім часом доволі часто згадує про свого персонажа з «Зоряних війн» Кайло Рена. Якщо напередодні він розповів, що фанати саги досі нагадують йому про вчинки його героя, то зараз актор відзначив, що на самому початку планувався зовсім інший розвиток для Рена.

Як передає слова Драйвера Deadline режисер двох стрічок з трилогії сиквелів Дж. Дж. Абрамс не мав планів щодо того, що Кайло Рен наприкінці спокутує свою провину.

Актор розповів як вперше ознайомився з першою версією сценарію та історії його персонажа.

Дж. Дж. Абрамс розповів мені, що він хотів зробити з цим персонажем, але потрібно було підписатися і сказати: «Я зроблю це», і як тільки я це зробив, я поїхав до Лондона, щоб знятися у пре-продакшені. І мені сказали: «Там далі по коридору є крихітна кімната, ти можеш зайти туди і почитати сценарій». Так я читав його вперше.

Далі Драйвер відзначає, що перед зйомками першої частини трилогії сиквелів — «Зоряні війни: Пробудження сили» — він дізнався загальну арку свого персонажа, яка мала б розвиватись впродовж фільмів.

У мене була загальна арка, яку (Абрамс) хотів зробити. Його ідея полягала в тому, що подорож (Кайло) була протилежною до подорожі Вейдера, де Вейдер починає найбільш впевненим у собі і найбільш відданим темній стороні. А в останньому фільмі він стає найбільш вразливим і слабким. Він хотів почати з протилежного. Цей персонаж (Кайло Рен) був найбільш розгубленим і вразливим, а до кінця трьох фільмів він був би найбільш відданим темній стороні.

Драйвер відзначає, що саме це він тримав у голові, коли працював із цим персонажем, хоча й під час зйомок вносились різноманітні корективи. Саме режисер другого фільму трилогії, Раян Джонсон, вніс зміни, які призвели до того, що ми «побачили Бена Соло» замість Кайло Рена вже у третьому фільмі.

Це ніколи не було його частиною. Він був Беном Соло з самого початку, але ніколи не було версії, де ми побачимо Бена Соло, коли я вперше підписався на нього.

Таким чином певною мірою Драйвер підтверджує те, що до самого кінця під час виробництво трилогій сиквелів у творців не було конкретного погляду на те, як історія має розвиватись, що й призвело до того, що багато фанатів саги залишились не надто задоволені результатом.

Також напередодні Наталі Портман поділилась курйозним випадком з королем Чарльзом, який думав, що акторка грала в оригінальній трилогії «Зоряних війн».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...