Реклама

🎥 Стівен Фрай стане оповідачем в документалці про війну проти України

Čytaty latynkoju
PA Archive
🎥 Стівен Фрай стане оповідачем в документалці про війну проти України
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Стівен Фрай стане оповідачем в документалці про війну проти України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Британський актор та ведучій Стівен Фрай погодився озвучити документальний фільм We Are Home, який розповідає про українські сім’ї та дітей, переміщені через війну.

Продюсером документального фільму стане Кейлі-Пейдж Ріс, а режисерами — дует українців Антон Чистяков та Роман Краснощок. Автори зазначили, що документалку повністю зняли у місті Сколе, що у Львівській області.

Фільм розповідає про те, як війна в Україні змусила багатьох дітей покинути свої рідні міста через страх перед російськими нападами та руйнуваннями, водночас проливаючи світло на їхню винахідливість.

Кейлі-Пейдж Ріс

Очікується, що прем’єра фільму відбудеться у 2024 році на одному з фестивалів.

Чесно кажучи, у мене немає слів, і для мене велика честь, що Стівен погодився озвучити наш документальний фільм. Я написав Стівену особистого листа, в якому детально описала сам проєкт і неймовірну команду, яку ми залучили до роботи над ним.

Кейлі-Пейдж Ріс

Раніше ми розповідали, що Стівен Фрай став ведучим українського Саміту перших леді і джентльменів. Також варто додати, що Фрай постійно підтримує Україну — актор брав участь у багатьох благодійних ініціативах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...