Реклама

🌚 Адаму Драйверу «щодня нагадують», що він убив Гана Соло в «Зоряних війнах»

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
🌚 Адаму Драйверу «щодня нагадують», що він убив Гана Соло в «Зоряних війнах»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Адаму Драйверу «щодня нагадують», що він убив Гана Соло в «Зоряних війнах»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже майже десять років пройшло з моменту виходу стрічки «Зоряні війни: Пробудження Сили», а актору Адаму Драйверу досі згадують вчинок його персонажа Кайло Рена.

Indie Wire передає, що в одному з нещодавніх інтерв’ю Драйвер розповів, що йому ледь не щодня фанати космічної саги нагадують про те, що він убив улюбленого багатьма персонажа, Гана Соло, роль якого виконує Гаррісон Форд.

Хтось нагадує мені про це кожен день. Не щодня, але так, раніше це було частіше, а зараз, мабуть, десь раз на місяць.

Нагадаємо, що у «Зоряних війнах» Драйвер виконує роль Бена Соло, сина Гана Соло, який у сьомому епізоді робить вибір на користь «темного боку Сили». Сам актор також вирішив пригадати зйомки цієї сцени:

Очевидно, що музика Джона Вільямса не грала на задньому плані, і це було дуже емоційно — знімати її з Гаррісоном. Гаррісон був таким щедрим і споглядальним, і для мене це був чудовий момент на знімальному майданчику, навіть незважаючи на те, що це була його смерть.

Також Драйвер розповів, що був захоплений тим, що він отримав можливість знятися у «Зоряних війнах». Однак він не дуже хотів грати поганця на екрані та відзначив, що коли дізнався про те, що у фільмі буде «конфронтація» між ним і Ганом Соло, то відчув, що це точно буде великою темою для обговорень серед фанатів космічної саги.

Нагадаємо, що Драйвер знявся у трьох фільмах у «Зоряних війнах», в так званій «трилогії сиквелів». Перший фільм, «Пробудження сили», вийшов у 2015 році та став найкасовішим у франшизі зі зборами в понад $2 млрд.

Також читайте наш матеріал про п’ять неочікуваних прикладів, коли «Зоряні війни» вплинули на світ.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...