Реклама

🤔 Раян Рейнольдс відповів на чутки про появу Тейлор Свіфт у «Дедпулі 3»

Čytaty latynkoju
🤔 Раян Рейнольдс відповів на чутки про появу Тейлор Свіфт у «Дедпулі 3»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Раян Рейнольдс відповів на чутки про появу Тейлор Свіфт у «Дедпулі 3»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раян Рейнольдс вирішив відповісти на чутки про те, що у його новому фільмі «Дедпул 3» може з’явитись Тейлор Свіфт. Відповів він звісно у притаманній для себе манері та залишив шанувальників співачки з надією.

Актор у своєму нещодавньому інтерв’ю відзначив:

Так, я чув про це. Мені це подобається (плітки). Я думаю, що це ознака того, наскільки люди прагнуть зазирнути за завісу цього світу. Кожен з цих секретів і спойлерів буде розкрито 26 липня.

Нагадаємо, що «Дедпул 3» має вийти уже 26 липня 2024 року. Раніше ж мережею поширились чутки про те, що Тейлор Свіфт може з’явитись у новій стрічці. Фанати навіть припускають, що співачка може отримати роль Dazzler — супергероїні Marvel, яка має здатність перетворення звукових хвиль на світлові.

У виданні IGN відзначають, що чутки про Свіфт і роль Dazzler ходять ще з часів стрічки «Люди Ікс: Апокаліпсис». Останнє, що розпалило нову хвилю чуток стало спільне відвідування матчу з американського футболу Тейлор Свіфт з Раяном Рейнольдсом, Г’ю Джекманом та режисером «Дедпула 3» Шоном Леві.

Що ж, чи дійсно Свіфт з’явитись у новому «Дедпулі» ми зі слів Рейнольдса зможемо лише наступного року з прем’єрою «Дедпула 3» 26 липня.

Нагадаємо. що раніше мережею поширились теорії про те, що Тейлор Свіфт може бути авторкою майбутнього фільму з Генрі Кавіллом та Дуа Ліпою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...