Реклама

👀 Документалка про вбивство Джона Леннона від Apple отримала трейлер — дивіться

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Документалка про вбивство Джона Леннона від Apple отримала трейлер — дивіться
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Документалка про вбивство Джона Леннона від Apple отримала трейлер — дивіться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом багато уваги було звернено до The Beatles. Спочатку ми отримали документальний серіал від Пітера Джексона Get Back, нещодавно вийшла й взагалі остання в історії гурту пісня.

Тепер же на нас очікує документалка про трагічну сторінку в історії музики та фанатів The Beatles. Уже 6 грудня має вийти документалка від Apple — John Lennon: Murder Without a Trial про вбивство Джона Леннона скоєне Марком Девідом Чепменом у 1980 році.

На нас очікує трисерійний документальний фільм, у якому нам покажуть нову інформацію, отриману з запитів на доступ до інформації, а також перші інтерв’ю на камеру з низкою людей, які були причетні до трагедії.

Як відзначають співрежисер Роб Колдстрім і продюсер Луї Лі Рей:

Важливо, що вбивця Леннона так і не постав перед судом, що є незвичним для справи такого масштабу. Як наслідок, безліч детальних аргументів і доказів, що стосуються психічного стану Марка Девіда Чепмена і його провини, ніколи не були публічно почуті. У цьому серіалі вперше представлені небачені докази обвинувачення і захисту — з використанням документів і свідчень з перших рук тих, хто був там. Ми намагалися дотримуватися неупередженого підходу, просто виклавши для глядача аргументи, які ніколи не звучали в суді.

Також вони відзначили, що намагались не надавати своїй документалці атмосфери «сенсаційності» з поваги до родини Леннона.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...