Реклама

😮 Ґільєрмо дель Торо розповів, який саме фільм по «Зоряних війнах» він мав зняти

Čytaty latynkoju
😮 Ґільєрмо дель Торо розповів, який саме фільм по «Зоряних війнах» він мав зняти
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Ґільєрмо дель Торо розповів, який саме фільм по «Зоряних війнах» він мав зняти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Всесвіт «Зоряних війн» за останній час встиг побачити уже достатньо велику кількість режисерів і у певний момент цей список мав усі шанси поповнити Ґільєрмо Дель Торо.

Раніше про це розповів сценарист Девід Ґоєр, а режисер лише коротко підтвердив це у своєму твіті.

Однак зараз у своїй розмові з головним редактором Collider Стівом Вайнтраубом дель Торо розповів, що саме за фільм він мав зняти.

(Наш проєкт) був про злет і падіння Джабби Гатта, тож я був дуже щасливий. Ми робили багато чого, але не моя власність, не мої гроші і також це один з тих 30 сценаріїв, які зникають. Іноді мені гірко, іноді ні. Я завжди звертаюся до своєї команди і кажу: «Гарна практика, хлопці. Гарна робота. Ми створили чудовий світ. Ми створили чудові речі. Ми навчилися.» Ніколи не можна бути невдячним життю. Що б життя вам не посилало, з цього можна чогось навчитися.

Дійсно можна побачити, що дель Торо, був доволі схвильований можливістю попрацювати у світі «Зоряних війн», однак його проєкт, ймовірно, не зумів отримати зелене світло від Disney. Наразі єдині повнометражні спіноффи, які ми маємо це «Бунтар Один» та «Соло» після яких студія повернулась у бік серіалів.

Нагадаємо, що раніше також стало відомо, що серіал по «Зоряним війнам» з Дональдом Ґловером про Лендо Калріссіана тепер має стати фільмом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...