Реклама

🎬 Мультфільм «Мавка» отримає продовження та повнометражний фільм

Čytaty latynkoju
🎬 Мультфільм «Мавка» отримає продовження та повнометражний фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Мультфільм «Мавка» отримає продовження та повнометражний фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Мавка. Лісова пісня» отримає продовження у вигляді мультсеріалу, а також повнометражний ігровий фільм.

Про плани щодо франшизи розповіли продюсерка Ірина Костюк та СЕО ліцензійної агенції Nerd Тетяна Рубан, пише The Village Україна. Окрім того, що майбутній фільм отримає рейтинг 12+, автори кажуть, що персонажа Мавки наблизять до «автентичного міфологічно-містичного образу».

У всесвіті «Мавки» також з’явиться анімаційний мультсеріал, про що повідомляли й раніше. Проте тепер стало відомо, що мультсеріал створюватимуть у співпраці з французькою студією TeamTo. Також серіал отримає нових героїв: подругу Мавки Повітрулю та«лісового лиходія» Чугайстера. Не випадково мультсеріалом займатиметься французька студія — у Франції стрічка опинилася серед п’яти найбільш касових фільмів прем’єрного тижня.

Сам мультсеріал буде складатися з 12 епізодів у яких Мавці та її друзям доведеться зіткнутися з новими випробуваннями та допомогти лісу відновитися після битви.

Своєю чергою в Україні «Мавка» встановила рекорд серед національних фільмів за касовими зборами та за кількістю проданих квитків. Також мультфільм став найуспішнішим анімаційним релізом в українському кінопрокаті.

Нагадаємо, «Мавка. Лісова пісня» вийшла в прокат в Україні 2 березня 2023 року. Раніше ми розповідали, що «Мавка» стала найкасовішою українською стрічкою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...