Реклама

🤩 Другий сезон «Аркейн» вийде на Netflix у листопаді 2024 року

Čytaty latynkoju
🤩 Другий сезон «Аркейн» вийде на Netflix у листопаді 2024 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤩 Другий сезон «Аркейн» вийде на Netflix у листопаді 2024 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже пройшло два роки з моменту виходу анімаційного спіноффу League of Legends — «Аркейн». Після довгого очікування другий сезон повільно, але впевнено наближається, щоб потішити своїх шанувальників.

Напередодні Netflix повідомив, що рівно через рік на нас очікує вихід продовження «Аркейн», тобто на другий сезон варто очікувати у листопаді 2024 року.

Про сюжет першого сезону «Аркейн»

Події серіалу відбуваються у двох містах: багатому Пілтовері та бідному Зауні. Поміж населенням з двох міст велика різниця — багате знаходиться нагорі й насолоджується сонцем і повітрям, а бідні живуть знизу й змушені виживати у темряві та злиднях.

Міста живуть так протягом багатьох років й одного разу у Пілтовері група підлітків із Зауна випадково влаштувала вибух. Через це виникає великий конфлікт, у якому замішані головні героїні — сестри Вай та Джинкс. Їм доведеться брати участь у політичних інтригах, кримінальних оборудках та всіляко ризикувати життям.

Сестри є суцільними протилежностями одна одної. Одна має рожеве волосся, інша — синє. Одна постійно користується своєю фізичною силою, а інша надає перевагу акробатичним трюкам.

На тлі історії сестер глядач дізнається, як облаштовано світ «Аркейну» та в чому саме особливість цього конфлікту, який може змінити устрій двох міст.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...