Реклама

🍿 Автори «Аркейну» поділились деталями другого сезону мультсеріалу

Čytaty latynkoju
🍿 Автори «Аркейну» поділились деталями другого сезону мультсеріалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Автори «Аркейну» поділились деталями другого сезону мультсеріалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно виповнився рік з моменту прем’єри першого сезону «Аркейну» й шоуранери провели сесію питань та відповідей із шанувальниками у Reddit.

З цікавого автори зазначили, що у другому сезоні можуть показати секс. У першому сезоні були натяки на інтимну близкість персонажів, але відкритих сцен не було.

Також шоураннерів вразило те, як глядачам сподобався персонаж Сілко, якого озвучив Джейсон Спайсак. У другому сезоні обіцяють показати флешбек у минуле й розкриють причини ворожнечі поміж Вандером та Сілко.

Крім того, анонсували те, що персонаж Віктора дещо зміниться — його характер стане інакшим і це можна побачити у його зовнішності.

Ще варто згадати момент, що автори «Аркейну» хотіли б показати й інші регіони Рунтерри (світу мультсеріалу), але цього, імовірно, не буде у другому сезоні.

Під кінець вони зазначили, що сценарій для всіх епізодів другого сезону вже написаний, щоправда, точної дати прем’єри так і не назвали.

Про сюжет першого сезона «Аркейн»

Події серіалу відбуваються у двох містах: багатому Пілтовері та бідному Зауні. Поміж населенням з двох міст велика різниця — багате знаходиться нагорі й насолоджується сонцем і повітрям, а бідні живуть знизу й змушені виживати у темряві та злиднях.

Міста живуть так протягом багатьох років й одного разу у Пілтовері група підлітків із Зауна випадково влаштувала вибух. Через це виникає великий конфлікт, у якому замішані головні героїні — сестри Вай та Джинкс. Їм доведеться брати участь у політичних інтригах, кримінальних оборудках та всіляко ризикувати життям.

Сестри є суцільними протилежностями одна одної. Одна має рожеве волосся, інша — синє. Одна постійно користується своєю фізичною силою, а інша надає перевагу акробатичним трюкам.

На тлі історії сестер глядач дізнається, як облаштовано світ «Аркейну» та в чому саме особливість цього конфлікту, який може змінити устрій двох міст.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...