Реклама

😮 «Сімпсони» відправили на «пенсію» фірмову сцену Гомера з Бартом

Čytaty latynkoju
😮 «Сімпсони» відправили на «пенсію» фірмову сцену Гомера з Бартом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 «Сімпсони» відправили на «пенсію» фірмову сцену Гомера з Бартом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Культовий мультсеріал «Сімпсони» виходить в ефір безперервно 34 роки підряд. За цей час дійсно багато чого встигло змінитись і відповідно й самі герої шоу також мусять відповідати новим часам. Через це деякі фірмові елементи шоу тепер мусять вийти на «пенсію».

Усі ми знаємо сцену у якій голова сім’ї Сімпсонів, Гомер, душить свого сина Барта, міцно стискаючи його шию, аж до того, що у нього вирячуються очі та висовується язик.

Попри те, що це одна з найвпізнаваніших сцен усього мультсеріалу автори на сьогодні вирішили відмовитись від неї з огляду на жорстокість, яку вона зображує у сім’ї.

У виданні Independent звернули увагу на те, що глядачі помітили це у третій серії 35-го сезону, де Гомер заявляє, що він змінився. Коли він представляється новому сусіду за допомогою рукостискання, новий персонаж зауважує, наскільки міцною є Гомерова хватка. На це Сімпсон відповідає:

Бачиш, Мардж, душіння хлопця, окупилося. Жартую, я більше так не роблю. Часи змінилися.

Видання також відзначає, що востаннє ми могли побачити сцену з Гомером, який душить Барта у 31 сезоні (2019-2020). Хоча додає, що загалом тема насильства батьків над дітьми неодноразово підіймалась до цього, наприклад, у 22 сезоні Гомер відвідував курси з батьківства, де його самого душили, щоб продемонструвати неприйнятність такого методу виховання.

Нагадаємо, що раніше один з акторів «Сімпсонів» поділився своїми думками, щодо завершення шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...