Реклама

🎬 Актор «Сімпсонів» висловив припущення, щодо завершення шоу

Čytaty latynkoju
🎬 Актор «Сімпсонів» висловив припущення, щодо завершення шоу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Актор «Сімпсонів» висловив припущення, щодо завершення шоу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор озвучки «Сімпсонів» Генк Азарія поділився тим, коли може завершитися багатосерійний мультсеріал.

Азарія, який озвучує Мо, Шефа Віггама та інших персонажів серіалу, висловив припущення, коли «Сімпсони» можуть завершитися в інтерв’ю виданню People.

Спочатку він відзначив, що йому й самому цікаво коли це відбудеться, адже наразі в процесі робота над 35 та 36 сезонами. Після цього він відзначив, що «мабуть, дійдемо до 40» сезонів.

Він продовжив:

Стандарти того, що означає «добре працювати», дуже змінилися для телебачення за останні 10-15 років. Але якими б не були нинішні стандарти, ми, здається, працюємо добре. Людям все ще подобається це робити. Здається, вони хочуть це шоу. Тож, гадаю, ми не зупинимося на досягнутому. Голоси насправді не старіють. Тож ми можемо продовжувати це робити. І анімація не старіє. Анімація стає кращою.

Як зазначив Азарія, «Сімпсони» отримали продовження на 35 і 36 сезони, відповідно шоу триватиме щонайменше до 2025 року.

Додамо, що навіть після десятиліть виходу в ефір фанати «Сімпсонів» продовжують знаходити приховані жарти. Один відданий фанат нещодавно виявив ледь чутний жарт, захований в епізоді третього сезону.

Раніше ентузіасти створили мод для God of War, де усіх героїв замінили на персонажів з «Сімпсонів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...