Реклама

🎥 Що подивитися у листопаді? Прем’єри місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🎥 Що подивитися у листопаді? Прем’єри місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Що подивитися у листопаді? Прем’єри місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершується другий місяць осені, який зазвичай проходить під стягом Гелловіну та загалом це час для горорів. Проте тепер на нас очікує останній місяць напередодні зимових холодів, який має нас потішити великою кількістю різноманітних прем’єр.

Якщо вам цікаво, що ж нового можна буде подивитися у листопаді, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили підготувати для вас підбірку найцікавіших релізів місяця.

«Невразливий», 2-й сезон, частина перша — 3 листопада

Через два роки після виходу першого сезону «Невразливого» на Amazon Prime Video мультсеріал нарешті на радість своїм фанатам повертається з продовженням. Однак це буде лише перша частина другого сезону, адже його завершення має з’явитися лише наступного року.

Нагадаємо, що сам анімаційний серіал від Prime Video розповідає нам історію про 17-річного юнака Марка Грейсона, який здається таким самим хлопцем, як і його однолітки — за винятком того, що його батько, Омні-Мен, наймогутніший супергерой у світі. Коли Марк розвиває власні сили, він починає дізнаватися усю правду про справжню спадщину свого батька.

«Марвели» — 9 листопада

Цього місяця ми також отримаємо чергову стрічку у кіновсесвіті від Marvel. Новий фільм стане продовженням «Капітан Марвел» (2019), а сам сюжет розгорнеться після подій мінісеріалу «Міз Марвел» (2022).

За сюжетом цього разу Керол Денверс знову доведеться взяти на себе тягар з порятунку всесвіту:

Одного разу обов’язок кличе її в аномальну червоточину, пов’язану з Крі. Там сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її суперфанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо, астронавтки космічної станції Т.Е.С.А.К. Колись близькі, Моніка та Керол останнім часом трохи втратили зв’язок. І ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Також приємним бонусом іде те, що стрічка стане найкоротшою у кіновсесвіті Marvel на цю мить. Тому в кінотеатрі ви точно не встигнете занудьгувати.

«Вбивця» — 10 листопада

Цього місяця на Netflix ми отримаємо прем’єру нового кримінального трилера від режисера Девіда Фінчера. У стрічці «Вбивця» ми побачимо Майкла Фассбендера у головній ролі, а також Тільду Свінтон, Чарльза Парнелла та ін.

Сама стрічка заснована на серії коміксів 1998 року, авторства Алексіса Нолента під псевдонімом Мец (Metz) та художника Люка Жакамона. «Вбивця» розповідає нам історію про неназваного кілера, який після багатьох років своєї професійної діяльності, починає робити помилки, які змушують його сумніватися у своєму розумінні реальності.

«Корона», 6-й сезон, частина перша — 16 листопада

Netflix пішов уже за звичним для себе методом релізу серіалів і першу частину останнього сезону «Корони» ми зможемо побачити уже цього місяця, 16 листопада, і через місяць вийде його завершення.

Загалом шостий сезон буде присвячений подіям пов’язаним зі смертю принцеси Діани, а також нам покажуть весілля принца Чарльза з Каміллою Паркер-Боулз, яке відбулося у 2005 році в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

«Скотт Пілігрим стає до бою» — 17 листопада

Уже цього місяця вийде восьмисерійна аніме-адаптація коміксу Браяна Лі О’Меллі «Скотт Пілігрим проти світу», у якому розповідається історія про 23-річного хлопця Скотта Пілігріма, який грає на бас-гітарі й дуже любить відеоігри. В один день він зустрічає дівчину своєю мрії Рамону й він закохується у неї. Але аби завоювати її серце Скотту доведеться перемогти її сімох злих колишніх (серед яких: кінозірка-скейтбордист, рокер-веган, ідентичні близнята та інші).

Відомо, що ролі у мультсеріалі озвучили ті самі актори, що грали персонажів в кіноадаптації коміксу.

«Фарґо», 5-й сезон — 21 листопада

Листопад доволі щедрий на серіальні прем’єри і цього разу ми отримаємо уже п’ятий сезон «Фарґо», де головна роль дісталась зірці серіалу «Тед Лассо», Джуно Темпл, яка зіграє Дороті «Дот» Лайон, яка потрапляє в халепу з владою та раптово занурюється в життя, яке, як їй здавалося, вона залишила позаду.

На відміну від попередніх чотирьох сезонів, новий не буде сконцентрований навколо вбивств, адже цього разу історія буде базуватися на викрадені людей.

Нагадаємо, що сам серіал натхненний однойменним фільмом, який вийшов у 1996 році, виробництвом якого займались брати Коени. Проте лише перший сезон шоу був сконцентрований на переказі сюжету стрічку, а усі наступні уже розповідали свої оригінальні історії.

«Гра в кальмара: Випробування» — 22 листопада

Цього місяця на нас також очікує незвичний спінофф «Гри в кальмара» від Netflix, адже ми отримаємо повноцінне реаліті-шоу за мотивами серіалу.

Звісно, у реальній версії гри нікого вбивати не будуть. Проте 456 гравцям все одно вдасться позмагатися за головний приз у розмірі $4,56 млн. Такий грошовий приз має стати найбільшим в історії реаліті-шоу.

Загалом у «Грі в кальмара: Випробування» буде 10 випробувань, деякі з них натхненні оригінальним серіалом, але також будуть й нові змагання. Сам проєкт знімався у Великій Британії і взяти у ньому участь мали можливість лише носії англійської мови.

«Наполеон» — 23 листопада

Цього місяця на нас очікує епічний історичний фільм від Рідлі Скотта про Наполеона Бонапарта роль якого виконає Хоакін Фенікс.

У фільмі нам розкажуть історію становлення Наполеона імператором, а також буде досліджено його стосунки з першою дружиною Жозефіною. До того ж у фільмі нам обіцяють показати найвідоміші битви Наполеона.

Відзначимо, що фільм ще не вийшов, а Рідлі Скотт уже готує 4-годинну версію «Наполеона» для Apple TV+.

«Бажання» — 23 листопада

Цього року виповнюється рівно 100 років відтоді, як брати Діснеї заснували анімаційну студію Disney. За ці роки вона нам подарували величезну кількість уже культових та улюблених історій: «Бембі», «Русалонька» та ін.

Проте на честь свого 100-річчя Disney вирішила потішити нас новою та унікальною історією — мультфільмом «Бажання».

З синопсисом мультфільму можете ознайомитись нижче:

У королівстві Росас можуть здійснюватися будь-які бажання. Для цього не потрібно довго тримати їх у собі, а належить віддати місцевому королю Магніфіко. Харизматичний та впливовий король у всіх викликає довіру, однак 17-річна Аша відчуває незрозумілу тривогу, яка виходить від нього. Якось вона пішла подалі від людей та звернулася зі своїми бажаннями до неба. Відповідь з’явилася швидше, ніж дівчина могла розраховувати. Маленька Зірка прилетіла до неї. Навіть улюбленій тваринці Аші, козлику Валентину Зірка виконала його заповітне бажання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...