Реклама

🎂 Рідлі Скотт готує 4-годинну версію «Наполеона» для Apple TV+

Čytaty latynkoju
🎂 Рідлі Скотт готує 4-годинну версію «Наполеона» для Apple TV+
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎂 Рідлі Скотт готує 4-годинну версію «Наполеона» для Apple TV+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Рідлі Скотт є дійсно одним з тих режисерів, хто дійсно полюбляє випускати режисерські версії своїх фільмів. Багато його стрічок уже є в такому форматі: «Той, хто біжить по лезу», «Царство небесне» та ін. Тепер на нас очікує й розширена версія його майбутнього фільму «Наполеон».

Про те, що режисер працює над режисерською версією своєї нової стрічки він підтвердив у своєму інтерв’ю для нового випуску журналу Total Film. Як передає GamesRadar+ Скотт розповів, що:

Я працюю над цим. Сьогодні вранці це вже було 4 (години) 10 (хвилин). І ось що станеться: спочатку ми покажемо (театральну версію) з Sony, вона піде в прокат, а потім, в ідеалі, (режисерська версія) потрапить на стримінг, і у нас буде 4 години 10 хвилин.

Нагадаємо, що Рідлі Скотт раніше говорив про те, що він хотів би випустити версію «Наполеона» на 4,5 години, у якій нам би зобразили більше деталей з життя Жозефіни, першої дружини Наполеона.

Додамо, що фільм розповідатиме історію становлення Наполеона (Хоакін Фенікс) імператором та досліджуватиме його стосунки з Жозефіною (яку зіграє Ванесса Кірбі). Автори обіцяють також показати найвідоміші битви Наполеона — в трейлері згадується Французька революція та єгипетський похід імператора.

Прем’єра фільму від Apple та Sony відбудеться 23 листопада. Пізніше фільм стане доступним в Apple TV+.

Також напередодні Ґільєрмо дель Торо розповів, який саме фільм він мав зняти по «Зоряних війнах».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...