Реклама

🤔 Девід Єйтс каже, що франшиза «Фантастичні звірі» поки що на паузі

Čytaty latynkoju
image-0.uhdpaper.com
🤔 Девід Єйтс каже, що франшиза «Фантастичні звірі» поки що на паузі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Девід Єйтс каже, що франшиза «Фантастичні звірі» поки що на паузі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Девід Єйтс, режисер усіх трьох фільмів серії «Фантастичні звірі» (а також чотирьох останніх фільмів про Гаррі Поттера), розповів, що наразі ця франшиза за мотивами книжок Джоан Роулінг стоїть на паузі.

У своєму інтерв’ю для Total Film, як передає GamesRadar+, він розповів, що наразі команда, яка займається виробництвом серії фільмів про Ньюта Скамандера бере перерву:

Ми зняли ці три фільми, останній — під час пандемії, і це було надзвичайно весело, але й важко. Ми фактично знімали, коли ще не було вакцини. На щастя, ніхто не захворів, але ми мали найдетальніші протоколи на місці. Ми всі так пишаємося (фільмом «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора»), і коли він вийшов у світ, нам просто потрібно було зупинитися, зробити паузу і заспокоїтися.

Звісно, що після доволі прохолодно зустрітого критиками фільму та не дуже вдалого прокату (збори бл. $400 млн при витратах на виробництво у $200 млн) багато хто ставив питання чи варто очікувати на якесь продовження.

Тут режисер відзначив, що для нього також стало несподіваним те, що Роулінг має плани на п’ять фільмів у серії «Фантастичні звірі».

Ніхто не говорив нам, що їх буде п'ять, ми взяли на себе зобов'язання щодо першого... Я впевнений, що в якийсь момент ми повернемося. Але так, я не говорив з Джо (Роулінг), не говорив з (продюсером) Девідом Гейманом, не говорив з Warner Bros; ми просто беремо паузу.

Нагадаємо, що раніше режисер Альфонсо Куарон відзначив, що «безумовно» вважає свій фільм «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану» горором.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...