Реклама

😅 Відео дня: Гвінет Пелтроу використовує «Оскар» як підпірку для дверей

Čytaty latynkoju
youtube.com
😅 Відео дня: Гвінет Пелтроу використовує «Оскар» як підпірку для дверей
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😅 Відео дня: Гвінет Пелтроу використовує «Оскар» як підпірку для дверей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гвінет Пелтроу знайшла практичне застосування своїй статуетці «Оскар», яку вона отримала за роль у фільмі «Закоханий Шекспір».

Під час відеоінтерв’ю журналу Vogue актриса розповіла, що використовує свій трофей, який вона отримала в 1998 році, як підпірку для дверей.

У відео можна побачити, як Пелтроу провела інтерв’юера до свого саду і коли вони проходили через двері, камера зупинилася на «Оскарі», що лежав на землі, підпираючи відчинені двері. Актриса відзначила:

Моя дверна підпірка. Вона працює ідеально!

Звісно, що це все був жарт для відео, у якому актриса відповідала на різноманітні питання. Зокрема вона розповіла, що після отримання премії «Оскар» пережила «кризу ідентичності»:

Я просто хотіла бути успішною і щоб мене поважали. Я була на дуже швидкому шляху, і все сталося так швидко. (…) Коли я виграла «Оскар», у мене почалася криза ідентичності, тому що якщо ти виграєш найбільший приз, що ти маєш робити? І куди ти маєш йти? Це було важко, адже кількість уваги, яку ти отримуєш у такий вечір і протягом наступних тижнів, настільки дезорієнтує і, чесно кажучи, дуже шкідлива для здоров'я.

Нагадаємо, що напередодні Гвінет Пелтроу також розповіла, що її персонаж не повернеться до кіновсесвіту Marvel.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...