Реклама

🤔 Гвінет Пелтроу каже, що її персонаж не повернеться у кіновсесвіт Marvel

Čytaty latynkoju
🤔 Гвінет Пелтроу каже, що її персонаж не повернеться у кіновсесвіт Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Гвінет Пелтроу каже, що її персонаж не повернеться у кіновсесвіт Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час спілкування з шанувальниками в Instagram акторка Гвінет Пелтроу розповіла, що вже втомилася відповідати на запитання про повернення її персонажа Пеппер Поттс у кіновсесвіт Marvel.

Один з фоловерів спитав у Пелтроу, чи сумує вона за Marvel та за Робертом Дауні-молодшим, який грав у кіновсесвіті «Залізну Людину».

Ми просто перестали це робити, тому що Залізна Людина помер. І навіщо вам Пепер Поттс без Залізної Людини? Я не знаю. Дзвоніть в Marvel і кричіть на них, а не на мене. Я просто сиджу тут.

Гвінет Пелтроу

За словами акторки, без постійної присутності Залізної Людини персонажу Поттс нема потреби знову з’являтися у фільмах Marvel.

Персонаж Пелтроу дебютував у фільмі «Залізна Людина» 2008 року, найпершому фільмі кіновсесвіту. У неї були значні ролі в «Залізна Людина 2» і «Залізна Людина 3», а також вона з’являлася в інших фільмах кіновсесвіту.

Раніше ми розповідали, що Роберт Дауні-молодший міг не запам’ятатися нам як Залізна Людина з кіновсесвіту Marvel. Спочатку актор він переговори щодо інших ролей — навіть міг зіграти Доктора Дума.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...