Реклама

😮 Ґільєрмо дель Торо міг зрежисувати фільм по «Зоряним війнам»

Čytaty latynkoju
😮 Ґільєрмо дель Торо міг зрежисувати фільм по «Зоряним війнам»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Ґільєрмо дель Торо міг зрежисувати фільм по «Зоряним війнам»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У нас була можливість кілька років тому побачити фільм по «Зоряних війнах», який міг зняти режисер Ґільєрмо дель Торо («Форма води», «Лабіринт фавна»).

Спочатку інформацією про це поділився сценарист Девід Ґоєр для подкасту Happy Sad Confused, коли ведучий запитав у нього, з якою великою франшизою він хотів би попрацювати.

Я написав сценарій до фільму «Зоряні війни», який збирався знімати Ґільєрмо дель Торо. Це було близько чотирьох років тому.

Згодом у своєму Twitter (X) сам Ґільєрмо дель Торо підтвердив, що він дійсно мав бути режисером стрічки у всесвіті «Зоряних війн». Він поділився інтерв’ю Ґоєра та відзначив:

Правда. Не можу сказати багато. Може, дві літери J і BB — це три літери? … До речі, це було БАГАТО, БАГАТО місяців тому... близько 6 років тому...

У відповідь на пост дель Торо шанувальники почали висловлювати припущення про кого ж міг зняти свій фільм режисер. Загалом більшість коментарів схильні до думки, що це був би фільм про Джаббу Гатта, який якраз має у своєму імені J та BB.

Нагадаємо, що раніше також стало відомо, що серіал по «Зоряним війнам» з Дональдом Ґловером про Лендо Калріссіана тепер має стати фільмом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...