Реклама

😁 Netflix поновив One Piece на 2-й сезон

Čytaty latynkoju
😁 Netflix поновив One Piece на 2-й сезон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😁 Netflix поновив One Piece на 2-й сезон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix дещо витримавши паузу все-таки вирішив продовжити свою екранізацію манґи One Piece на другий сезон.

Про це у відео повідомив виконавчий продюсер серіалу, а також творець оригінальної манґи, Ейічіро Ода:

Всім, хто був фанатом One Piece протягом багатьох років, і тим, хто познайомився з ним вперше, величезне спасибі. Через два тижні після запуску я отримав чудову новину — Netflix вирішив продовжити шоу! Пригоди Іньякі та Солом'яних Капелюхів триватимуть і надалі! На підготовку сценаріїв ще потрібен час, тож, будь ласка, наберіться терпіння.

Відзначимо, що раніше продюсери серіалу Марті Адельштейн та Беккі Клементс відзначали, що сценарії для продовження готові. Вони також додали, що у випадку, якщо Netflix продовжить шоу, то його варто чекати через рік-півтора.

Згодом вони також розповіли, що у них є запас ідей «на 12 сезонів» і що шоу може «тривати і тривати, і тривати, і тривати».

One Piece — це відома серія манґи про хлопця Монкі Д. Луффі, який хоче стати королем всіх піратів. Він планує знайти скарб під назвою One Piece, який заховав видатний пірат Гол Д. Роджер. Цей скарб шукали тисячі людей протягом довгого часу, але досі без успіху. Монкі Д. Луффі збирає свою команду й вирушає у пригоди, у яких кожен з членів екіпажу розкриє свої потаємні магічні здібності.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...