Реклама

🎬 MEGOGO детальніше розповіла про угоду з HBO та плани на майбутнє

Čytaty latynkoju
🎬 MEGOGO детальніше розповіла про угоду з HBO та плани на майбутнє
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 MEGOGO детальніше розповіла про угоду з HBO та плани на майбутнє
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Директорка з контенту MEGOGO Марія Панченко детальніше розповіла про повернення серіалів HBO до платформи, а також про майбутні плани компанії.

Як зазначила Панченко в інтерв’ю Liga.Tech, за можливість транслювати в Україні контент HBO «була дуже висока конкуренція»

Річ у тім, що HBO наразі належить до корпорації Warner Bros. Discovery, яка проходила через етапи мерджингу з іншими компаніями. До них доєдналися Discovery, HBO. Внутрішні процеси цих організаційних змін були монументальні. Коли набули чинності, ми змогли дуже оперативно рухатися. Друга складність, звичайно, фінансова. Ми змогли досягти компромісу, але, звичайно, ця покупка для нас є дуже дорогою.

Марія Панченко

Також у MEGOGO зазначили, що попри вартість вони не обмежили кількість шоу.

Тут унікальна історія, коли на запитання, чого вам не вистачає на платформі, чітко називають HBO, навіть не певні улюблені серіали. Люди знають бренд, і майже весь контент їм тим чи іншим чином подобається.

Марія Панченко

Панченко також зазначила, що у бібліотеці HBO не буде 100% українського звуку на старті.

Але ми поставили собі дві мети. Всі новинки на кшталт The Last of Us виходитимуть тільки з українською доріжкою. Без цього вони не можуть стартувати. Тому кілька новинок відкриються на тиждень – три пізніше. Друге – це каталог. Цю роботу ми розпочали давно і дали собі пів року, щоб якнайшвидше озвучити 100% контенту HBO та Max українською мовою. Це близько 1700 годин, з них десь 500 годин вже готові.

Марія Панченко

Панченко також розповіла, що є декілька інших каталогів, від яких довелося відмовитися через зависоку вартість. На питання, чи планує MEGOGO через це змінювати ціни на передплату, директорка з контенту відповіла, що це «дискусійне питання всередині компанії», на яку немає однозначної відповіді.

Абсолютна більшість наших контрактів в доларах або євро, тому зміна курсу драматично на нас впливає. Понад півтора року стримуємо ціни на тому самому рівні, скільки ще протримаємося – я не знаю. Зараз тиск неймовірний на те, щоб переглянути наші ціни.

Марія Панченко

Згадали також й про власний продакшн платформи — MEGOGO Originals. Наразі платформі важко робити власний продукт через високу вартість та довгу окупність.

За статистикою, лише від 5% до 10% одиниць контенту стають потужними хітами. Щоб був новий «Картковий будинок» або «Дивні дива» треба виробити, наприклад, 10 тайтлів. Виробництво кожного тайтлу може коштувати на українському ринку щонайменше мільйон доларів.

Марія Панченко

Наразі MEGOGO Originals зніме другий сезон власного серіалу «Воїн», а також працює над проєктом про майбутнє України.

Також стало відомо, що на платформі українську мову мають 76% контенту, й бібліотечний контент отримує озвучку тоді, коли він затребуваний.

Ми інвестуємо в створення українських доріжок дуже великі гроші. Ми повністю завантажили приблизно три студії озвучування, плюс нашу власну Megogo Voice, яку створили ще 2021 року, коли попит на україномовні доріжки був набагато нижчий.

Марія Панченко

Раніше ми розповідали, що MEGOGO підписав ліцензійну угоду з Warner Bros. Discovery. Таким чином, український медіасервіс буде транслювати серіали HBO та Max.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...