Реклама

👀 MEGOGO буде ексклюзивно показувати серіали HBO та Max

Čytaty latynkoju
👀 MEGOGO буде ексклюзивно показувати серіали HBO та Max
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 MEGOGO буде ексклюзивно показувати серіали HBO та Max
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

MEGOGO підписав ліцензійну угоду з Warner Bros. Discovery. Таким чином, український медіасервіс буде транслювати серіали HBO та Max.

В компанії зазначили, що угода дозволить транслювати усі нові релізи іноземних стрімінгів, а також дозволить повернути минулі популярні релізи. Зокрема, на платформу повернеться «Дім дракона», «Ейфорія», «І просто так» та «Білий лотос».

Також український медіасервіс отримав ексклюзивні права на цьогорічні серіали, зокрема «Останні з нас», «Ідол», «Любов і смерть» та «Замкнуте коло». На додаток — в MEGOGO з’явиться «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Дроти» та «Чорнобиль».

Своєю чергою сервіс планує озвучувати популярні фільми та серіали, які не мають українського перекладу, завдяки власній студії озвучання MEGOGO Voice. Допомагати у цьому будуть інші українські студії.

Наша мета — 100% контенту HBO українською мовою, і ми активно над цим працюємо. Наразі MEGOGO є найбільшим замовником українського дубляжу та озвучування на ринку, максимально завантажуючи роботою студії. Сподіваємося та працюємо для того, щоб уже через пів року весь каталог НВО мав українські доріжки.

Володимир Боровик , СЕО та засновник MEGOGO

Бібліотека HBO вже доступна на MEGOGO.

Раніше ми розповідали, що MEGOGO випустив інтервʼю з перекладачами жестової мови.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...