Реклама

🤔 «Гаррі Поттер» від HBO «більш глибоко дослідить книжки» — продюсер

Čytaty latynkoju
🤔 «Гаррі Поттер» від HBO «більш глибоко дослідить книжки» — продюсер
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Гаррі Поттер» від HBO «більш глибоко дослідить книжки» — продюсер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з продюсерів майбутнього серіалу від HBO за книжками Джоан Роулінг про Гаррі Поттера поділився на що варто очікувати шанувальникам цієї серії.

Девід Гейман у своєму інтерв’ю для журналу Total Film, як передає GamesRadar розповів, що у шоу вони хочуть більше зануритись у книжки. Хоча звісно, що ще поки занадто рано говорити про якісь навіть приблизні деталі стосовно серіалу:

(Про Гаррі Поттера) Це лише ранні дні. Ми навіть не найняли сценариста, щоб почати писати. Ще трохи зарано. Але, сподіваюсь, (це буде) щось особливе, що дасть нам можливість побачити книжки і насолодитися серіалом, який досліджує книжки більш глибоко.

Нагадаємо, що анонс «перезапуску» франшизи про Гаррі Поттера у серіальному форматі було зроблено під час презентації нового стримінгового сервісу Max, що об’єднав HBO Max та Discovery+.

Відомо, що виконавчою продюсеркою проєкту стане авторка оригінальних творів Джоан Роулінг. Планується, що серіал виходитиме впродовж 10 років й у ньому буде представлено абсолютно новий акторський склад.

Також раніше Деніел Редкліфф розповів, що не має бажання з’являтися у серіалі від HBO у ролі Гаррі Поттера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...