Реклама

🧙‍♂️ Деніел Редкліфф «не шукає» ролі у Гаррі Поттері від HBO

Čytaty latynkoju
🧙‍♂️ Деніел Редкліфф «не шукає» ролі у Гаррі Поттері від HBO
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧙‍♂️ Деніел Редкліфф «не шукає» ролі у Гаррі Поттері від HBO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Деніел Редкліфф відомий за своєю роллю Гаррі Поттера відзначив, що не проти залишитися осторонь майбутнього серіалу про молодого чарівника, який збирається зняти HBO Max.

У своєму інтерв’ю актор поділився своїми думками з приводу нової екранізації книг Джоан Роулінг. Редкліфф відзначив, що знає про те, що історію хочуть розповісти з чистого аркуша і творці бажають залишити «власний слід».

Він додав, що навряд автори хочуть якось вписувати «старого Гаррі» до нового проєкту і він «точно не шукає» цієї ролі в жодному разі:

Але я бажаю їм, звичайно ж, усіляких гараздів, і я дуже радий, що цей факел перейшов до них. Але я не думаю, що для цього потрібна моя фізична присутність.

Нагадаємо, що анонс «перезапуску» франшизи про Гаррі Поттера у серіальному форматі було зроблено під час презентації нового стримінгового сервісу Max, що об’єднав HBO Max та Discovery+. Відомо, що виконавчою продюсеркою проєкту стане авторка оригінальних творів Джоан Роулінг. Планується, що серіал виходитиме впродовж 10 років й у ньому буде представлено абсолютно новий акторський склад.

Зі свого боку Кейсі Блойс, голова та головний виконавчий директор HBO & Max Content, також відзначив, що на нас очікує «вірна адаптація»:

Цей новий серіал Max Original зануриться в кожну з культових книг, якими фанати продовжували насолоджуватися всі ці роки.

Також раніше стало відомо, що Warner Bros. Discovery планує екранізувати п’єсу «Гаррі Поттер та Прокляте дитя».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...