Реклама

😮 Роберт Дауні-молодший спочатку не планував грати Залізну Людину у Marvel

Čytaty latynkoju
😮 Роберт Дауні-молодший спочатку не планував грати Залізну Людину у Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Роберт Дауні-молодший спочатку не планував грати Залізну Людину у Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Роберт Дауні-молодший міг не запам’ятатися нам як Залізна Людина з кіновсесвіту Marvel. Спочатку актор він переговори щодо інших ролей — навіть міг зіграти Доктора Дума.

«Босс» Marvel Кевін Файгі та режисер Джон Фавро нещодавно зібралися разом задля інтерв’ю щодо 15 річниці першої «Залізної людини». Фактично, з цього фільму й почалась велика кінофраншиза. 

За словами Фавро, спочатку актор планував зіграти роль у «Фантастичній четвірці» 2005 року — можливо, головного злодія Доктора Дума. Також Фавро додав, що саме Дауні в «Залізній людині» став тим компонентом, якого не вистачало, щоб фільм спрацював.

Він був тією частиною головоломки, яка змусила все працювати. Я пам’ятаю, як я сів з хлопцем і подумав: «У нього в очах ця іскра, і він готовий».

Джон Фавро, режисер

Своєю чергою Файгі зазначив, що «тон, який Фавро з Робертом поставили у цьому фільмі, створив еталон для більшої частини того, чим став MCU». Також Файгі додав, що аби не Дауні-молодший, кіновсесвіту взагалі б не було.

Раніше ми розповідали, що один з очільників DC Studios Джеймс Ганн під час інтерв’ю згадав, що кінокросовер між Marvel і DC є цілком можливим. Проте зараз, через страйк сценаристів, Marvel призупиняє виробництво «Громовержців».

Також раніше ми розповідали про перші відгуки фільму «Вартові Галактики 3», який став «найсумнішим та найпохмурішим фільмом Marvel».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...