Реклама

🤨 Серіал The Last of Us може розтягнутися на «3 або 5» сезонів

Čytaty latynkoju
🤨 Серіал The Last of Us може розтягнутися на «3 або 5» сезонів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Серіал The Last of Us може розтягнутися на «3 або 5» сезонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шоураннер серіальної адаптації гри The Last of Us, Крейг Мезін, розповів про плани на розвиток шоу та його можливу тривалість.

У своєму інтерв’ю для видання The Hollywood Reporter, він відзначив, що у творців може знайтися ще кілька сезонів у кишені, а також натякнув, що вони уже шукають актрису на роль Еббі.

Для початку Мезін відповів на питання скільки серій нам варто очікувати у другому сезоні. Чи це буде дев’ять, як у першому, чи десять:

Ні те, ні інше. Ми виклали HBO наше бачення того, як цей серіал має розгортатися не в одному сезоні, а в кількох сезонах.

Після цього у нього запитали, чи дійсно серіал розтягнеться на чотири сезони, як він колись згадував:

Цього ніколи не знаєш. Може бути і три, і п'ять. Але чотири здається хорошим числом. Деякі сезони, через історію, яку ми розповідаємо, потребуватимуть менше епізодів, а деякі більше… Я не знаю, чи в кожному сезоні буде стільки ж серій. Але, хай там що, кількість не важлива. Важливо, щоб наприкінці сезону глядачі сказали: «Це був хороший сезон.

Також Мезін підтвердив, що історія розказана у грі The Last of Us Part 2 «не вкладається в один сезон». Окрім цього він відзначив, що першочерговим завданням для кастингу у творців серіалу був пошук актриси на роль Еббі. Однак наразі страйк сценаристів та акторів у Голлівуді поставив на паузу усі процеси з виробництва шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...