Реклама

😍 Останній мультфільм Хаяо Міядзакі відкриє фестиваль у Сан-Себастьяні

Čytaty latynkoju
😍 Останній мультфільм Хаяо Міядзакі відкриє фестиваль у Сан-Себастьяні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😍 Останній мультфільм Хаяо Міядзакі відкриє фестиваль у Сан-Себастьяні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий фільм режисера Хаяо Міядзакі та його студії Ghibli «Як ти живеш?» відкриє 71-й Сан-Себастьянський фестиваль.

Таким чином, глядачі фестивалю зможуть подивитися новий мультфільм вже 22 вересня. Крім того, показ у Сан-Себастьяні стане європейською прем’єрою фільму.

Це лише другий випадок, коли анімаційний фільм відкриває Сан-Себастьян. Першим став проєкт «Чарівний футбол», який зняв Хуан Хосе Кампанелья у 2013 році.

Крім того, «Як ти живеш?» стане четвертим фільмом японського режисера, який покажуть в Сан-Себастьяні — після «Віднесені привидами», «Рибка Поньо на кручі» та «Вітер дужчає».

Нагадаємо, стрічка натхненна романом «Як ти живеш?» (Kimitachi wa Dou Ikiru ka?) 1937 року японського письменника Гендзабуро Йошино. Над картиною працювали понад 60 аніматорів. Також це буде остання стрічка Міядзакі, після якої 82-річний режисер покине виробництво повнометражних фільмів.

Мультфільм вийшов на екрани Японії на початку цього року, зібравши 13,2 мільйона доларів за перший вікенд, що стало найбільшим дебютом в історії студії Ghibli. В Північній Америці та Європі стрічка вийде в кінотеатрах пізніше цього року.

Раніше ми розповідали про перші відгуки на новий мультфільм Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...