Реклама

🤨 Amazon розділить другий сезон «Невразливого» на дві частини

Čytaty latynkoju
🤨 Amazon розділить другий сезон «Невразливого» на дві частини
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Amazon розділить другий сезон «Невразливого» на дві частини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише нещодавно шанувальники мультсеріалу «Невразливий» отримали чудові новини, адже нам показали трейлер другого сезону, як тепер з’явилися новини, що довгоочікуване продовження розділять на дві частини.

Як передає видання Forbes, що хоча й 3 листопада на нас чекає прем’єра другого сезону, однак нам покажуть лише перші чотири епізоди. Інші як повідомляється вийдуть десь у 2024 році. Наразі конкретної дати виходу поки немає.

Зі свого боку Amazon ніяк не коментує, чому так вирішили у компанії. До того ж варто відзначити, що перерва між першим сезоном і другим становить майже 2,5 роки. Доволі великий термін, щоб можна було сказати, що робота над мультсеріалом ще не завершена.

Імовірно причиною такого кроку може слугувати страйк сценаристів та акторів у США, через що уже багато проєктів, які знаходяться у виробництві призупинено. Можливо це якось також повпливало й на другий сезон «Невразливого».

Адже можна було б припустити, що Amazon вирішили просто скопіювати схожий підхід Netflix, який останнім часом ділить сезони на кілька частин (третій сезон «Відьмака», чи четвертий сезон «Дивних див»). Однак останні одразу дають дати виходу для усіх частин. Наразі ми можемо лише припускати чому так сталося та просто чекати на продовження «Невразливого».

До того ж відзначимо, що напередодні виходу продовження Amazon випустив спецепізод про Атомну Єву, який уже можна переглянути.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...