Реклама

🎬 Мінкульт розробляє план впровадження англійської в кінотеатрах

Čytaty latynkoju
МКІП
🎬 Мінкульт розробляє план впровадження англійської в кінотеатрах
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Мінкульт розробляє план впровадження англійської в кінотеатрах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Міністерство культури та інформаційної політики розробляє план, який дозволить зацікавити глядачів ходити на фільми англійською мовою.

Про це розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі телемарафону «Єдині новини». За його словами, Мінкульт провів розмови з представниками кінотеатрів і дистриб’юторів та наразі шукає як зацікавити глядачів ходити на фільми англійською без збитку для кінотеатральної галузі.

Здається, ми знайшли один з варіантів. Ми його ще обговорюємо. Також будемо обговорювати з депутатами.

Олександр Ткаченко

Міністерство також підготувало план дій щодо популяризації англійської мови на виконання Закону «Про українську мову», який містить «ефективні речі щодо популяризації української мови». План незабаром опублікують для обговорення, зазначив міністр.

Також Ткаченко нагадав, що впровадження англійської мови в Україні відбуватиметься поступово, із залученням безплатних курсів та е-Підтримки для навчання онлайн.

Раніше ми розповідали, що президент України Володимир Зеленський пропонує скасувати дублювання українською в кінотеатрах з 2027. За посиланням детально розповіли про відповідний законопроєкт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...