Реклама

😕 Емірати заблокували показ Spider-Man: Across the Spider-Verse

Čytaty latynkoju
😕 Емірати заблокували показ Spider-Man: Across the Spider-Verse
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😕 Емірати заблокували показ Spider-Man: Across the Spider-Verse
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий мультфільм про «Людину-павука» не вийде в Об’єднаних Арабських Еміратах через те, що він не пройшов вимоги цензури країни.

Як зазначає Variety, є декілька причин для блоку, проте усі вони пов’язані з ЛГБТК+. По перше, у мультфільмі є сцена з плакатом на задньому плані, де зображений прапор трансгендерів та напис «Захистіть життя трансгендерів».

Крім плаката, Spider-Man: Across the Spider-Verse натякає на те, що Гвен Стейсі може бути частиною ЛГБТК+-спільноти. У картині сцени з виміром Стейсі також містять кольори трансгендерного прапора.

В Об’єднаних Арабських Еміратах мультфільм повинен був вийти 22 червня. Мережа кінотеатрів Vox Cinemas зняла фільм без пояснення причин. Також урядова Media Council заявляє, що стрічка суперечить цінностям ОАЕ.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли цензор країни забороняє фільми, де згадують ЛГБТК+. Минулого літа Lightyear від Disney та Pixar не вийшов у прокат через сцену поцілунку між двома космічними рейнджерами-лесбійками.

Раніше ми розповідали, що Spider-Man: Across The Spider-Verse отримав сцену, створену підлітком-фанатом. Також продюсери «Людини-павука» натякнули на спін-офф та фільм з Майлзом Моралесом.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...