Реклама

🕸 Spider-Man: Across The Spider-Verse отримав сцену, створену підлітком-фанатом

Čytaty latynkoju
Sony Pictures
🕸 Spider-Man: Across The Spider-Verse отримав сцену, створену підлітком-фанатом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕸 Spider-Man: Across The Spider-Verse отримав сцену, створену підлітком-фанатом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пам’ятаєте, як підліток Престон Мутанга відтворив трейлер нового мультфільму про «Людину-павука» завдяки Lego?

Авторам Spider-Man: Across The Spider-Verse теж сподобалось відео й вони запросили хлопця попрацювати над самою стрічкою. Варто зазначити, що сценарист Across the Spider-Verse Філ Лорд був одним із режисерів The Lego Movie у 2014 році — тому тема Lego йому близька.

Як пише The New York Times, батьки Мутанги дозволили хлопцю взяти участь у процесі лише за однієї умови — підліток буде вправно робити домашнє завдання.

Своєю чергою Філ Лорд назвав Престона тим, хто надихає інших, та зазначив, що «ідея Spider-Verse полягає саме в тому, що герой може прийти з будь-якого місця».

Нагадаємо, у «Людина-павук: Крізь Всесвіт» дія розгортається через рік після подій першого фільму. До Майлза Моралеса/Людини-павука звертається Гвен Стейсі/Жінка-павук з проханням допомогти їй виконати місію, яка врятує кожен всесвіт від суперлиходія Плями. Разом Майлз і Гвен мандрують Мультивсесвітом, де стикаються з Павучим суспільством на чолі з Мігелем О’гарою.

В прокат мультфільм вийшов 1 червня цього року. До того ж у 2024 році вийде ще одне продовження пригод Людини-павука. До того радимо прочитати перші відгуки на мультфільм.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...