Реклама

🍿 «Мавка» отримає продовження у вигляді мультсеріалу

Čytaty latynkoju
🍿 «Мавка» отримає продовження у вигляді мультсеріалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 «Мавка» отримає продовження у вигляді мультсеріалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» отримає розширення власного всесвіту у вигляді анімаційного серіалу. Про це повідомляє видання Variety.

Режисером мультсеріалу виступить Олег Маламуж. Продюсувати виробництво буде студія Animagrad (яка є частиною Film.UA Group) разом із французькою компанією TeamTO.

Проєкт має бути представлено на фестивалі Annecy у рамках Partners Pitch, що надає можливість продемонструвати таланти та представити актуальні проєкти на стадії розробки, які шукають міжнародних партнерів.

Як розповіла про проєкт представниця Film.UA, Ксенія Баранова, події анімаційного серіалу розгорнуться «одразу після битви людей з охоронцем лісу».

Сам мультсеріал буде складатися з 12 епізодів у яких Мавці та її друзям доведеться зіткнутися з новими випробуваннями та допомогти лісу відновитися після битви.

Як розповіли Variety, творці розглядають «Мавку» як франшизу й ще на ранніх стадіях виробництва вони бачили це як «кросмедійний та мультиплатформенний проєкт».

Нагадаємо, що «Мавка» стала найкасовішою українською стрічкою та першим українським проєктом прокат якого було продано до більш ніж 80 країн.

Подробиці про повнометражний мультфільм

«Мавка. Лісова Пісня» намагається звернути увагу на проблеми довкілля: вирубки пралісів та зникнення рідкісних видів флори та фауни.

Як наголошує креативна продюсерка FILM.UA Group Анна Єлісєєва, ліс Мавки — це збірний образ реальних локацій у Карпатах і на Поліссі, а населяють його різноманітні тварини. Деякі з них занесені до «Червоної книги України».

Для роботи над пластикою та рухами головної героїні команда мультфільму запросила професійну балерину, солістку Національної опери, народну артистку України Катерину Кухар. На знімальному майданчику Катерина відтворювала дії головної героїні. Кожен її рух, зафіксований камерами, аніматори відтворили на екрані в образі Мавки.

До створення саундтреку автори мультфільму залучили етногурт ДахаБраха та фольклорного мультиінструменталіста Максима Бережнюка.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...