Реклама

🕷 «Людина-павук: Крізь Всесвіт»: з'явилися перші відгуки на мультфільм

Čytaty latynkoju
🕷 «Людина-павук: Крізь Всесвіт»: з'явилися перші відгуки на мультфільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕷 «Людина-павук: Крізь Всесвіт»: з'явилися перші відгуки на мультфільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі уже відбудеться прем’єра мультфільму «Людина-павук: Крізь Всесвіт» і напередодні з’явилися перші відгуки критиків та оглядачів.

Довгоочікуване продовження надзвичайно успішної анімаційної пригоди 2018 року «Людина-павук: Навколо всесвіту», розгортається через рік після подій першого фільму. До Майлза Моралеса/Людини-павука  звертається Гвен Стейсі/Жінка-павук з проханням допомогти їй виконати місію, яка врятує кожен всесвіт від суперлиходія Плями. Разом Майлз і Гвен мандрують Мультивсесвітом, де стикаються з Павучим суспільством на чолі з Мігелем О’гарою.

Власне щодо відгуків, то, наприклад керуючий редактор CinemaBlend Шон О’Коннел написав у Twitter, що фільм «живе на крок вище за шедевр. Це справжній витвір мистецтва. Кожен кадр заслуговує на те, щоб його повісили в музеї. Жарти та відсилання до легенд про Павука ідеальні».

Браян Девідс з THR відзначив, що мультфільм «темніший і сумніший, ніж я очікував, але необхідний».

Тим часом Тесса Сміт з Rotten Tomatoes написала, що «Крізь всесвіт» «підіймає власну планку, яка здавалася неможливою».

Тут є приголомшливі повороти, несподівані сюрпризи і історія, яка дійсно має сенс для божевільного світу мультивсесвіту, в який ми всі стрибнули з головою.

Однак не всі були в захваті від сиквелу. Головний редактор This Week Media Ізі Баум сказав, що мультфільм зрештою «не наблизився до того, чим для мене є оригінал, головним чином через те, що він віддає перевагу фан-сервісу, а не сильній історії».

Нагадаємо, що напередодні творці фільму поділилися новими постерами з павучками з мультфільму. Одним з нових героїв є Кіт-павук.

Відзначимо, що чекати на «Людина-павук: Крізь всесвіт» залишилося зовсім не довго, адже в прокат мультфільм вийде вже 1 червня цього року. До того ж у 2024 році вийде ще одне продовження пригод Людини-павука.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...