Реклама

😑 «Спільнота»: повнометражний фільм був «дуже близький» до зйомок напередодні страйку сценаристів

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
😑 «Спільнота»: повнометражний фільм був «дуже близький» до зйомок напередодні страйку сценаристів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😑 «Спільнота»: повнометражний фільм був «дуже близький» до зйомок напередодні страйку сценаристів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ідея про створення повнометражного фільму в продовження серіалу «Спільнота» все ще на шляху до здійснення, але це займе трохи більше часу на тлі страйку сценаристів у США.

Зірка шоу Джоель Макгейль розповів у своєму інтерв’ю для Variety, що творець серіалу Ден Гармон та співавтор Ендрю Гаст майже закінчили сценарій фільму до того, як 2 травня було оголошено страйк.

Актор поділився тим, що зйомки уже мали розпочинатися влітку, однак наразі «очевидно, це все припинилося».

Все було близько, наближалася дата зйомок, і ми всі були в захваті від цього, а потім стався страйк сценаристів, який, очевидно, призупинив все, і це справедливо. Сценаристи вимагають дуже розумних речей. Сценаристам потрібно платити належним чином.

Раніше були повідомлення, що зйомки «Спільноти» розпочнуться у червні. Крім того, команда вже має чітке уявлення про те, хто буде режисером фільму. Проте Макгейль не розкрив імені потенційного кандидата.

Окрім Макгейля, інші актори, такі як Денні Пуді, Елісон Брі, Ґілліан Джейкобс, Джим Раш та Кен Чонг, підтвердили, що будуть повторювати свої ролі.

Іветт Ніколь Браун та Дональд Гловер ще не приєдналися до проєкту. Попри те, що вони не підписали контракт, Макгейль вважає, що Гармон «збирається залучити всіх на борт».

Страйк сценаристів триває вже понад місяць. Гільдія сценаристів Америки (WGA) наполягає на більш чесних контактах з продюсерами і студіями та кращих умовах на телебаченні, включаючи вищі залишкові відрахування і захист від технологій штучного інтелекту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...