Реклама

👀 Silent Hill: Ascension: дивіться новий трейлер інтерактивного серіалу

Čytaty latynkoju
👀 Silent Hill: Ascension: дивіться новий трейлер інтерактивного серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Silent Hill: Ascension: дивіться новий трейлер інтерактивного серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У жовтні було анонсовано інтерактивний стримінговий серіал Silent Hill: Ascension від Genvid Entertainment та Konami. Проте розробники не надали жодних подробиць.

Сьогодні Genvid порушила свою мовчанку, не лише надавши нові подробиці про серіал, але й випустивши трейлер.

У цьому серіалі, події якого розгортатимуться одночасно по всьому світу, глядачі зможуть допомогти вирішити долі головних героїв Silent Hill: Ascension. Це означає, що глядачі зможуть вплинути на те, хто виживе в цій жахливій історії, хто буде врятований, або проклятий своїми діями, а хто постраждає від майже напевно жахливих наслідків. За словами Genvid Entertainment, навіть розробники не знатимуть результатів історії.

Silent Hill: Ascension — це ансамбль нових персонажів, монстрів та локацій у всесвіті Silent Hill. Genvid створила інтерактивну систему в режимі реального часу, яка дозволяє глядачам з усього світу вирішувати долі цих персонажів в рамках створеного студією наративу.

Починаючи з кінця 2023 року, фанати зможуть налаштуватися на моменти історії в реальному часі, де кожен день буде відрізнятися від попереднього завдяки взаємодії з аудиторією.

Також читайте наш матеріал у якому ми зібрали для вас найцікавіші новинки червня у кіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...