Реклама

🎥 Що подивитися у червні? П'ять прем'єр наступного місяця, які варті уваги

Čytaty latynkoju
wallpaperaccess.com
🎥 Що подивитися у червні? П'ять прем'єр наступного місяця, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Що подивитися у червні? П'ять прем'єр наступного місяця, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У травні цього року Голлівуд успішно розпочав літній сезон блокбастерів, випустивши «Вартових Галактики 3» та «Форсаж Х», а «Русалонька» вже йде в кінотеатрах. Здебільшого глядачі повернулися до кінотеатрів, щоб подивитися, як розгортається остання фаза кіновсесвіту Marvel, або що чекає на Дома та його велику родину в нескінченній «Форсажній сазі» (хоча нам обіцяють, що це вже початок кінця).

Проте, яким би не був травень, червневий кінопрокат обіцяє бути більшим, кращим, а в деяких випадках і гучнішим. Наступного місяця на екрани виходить багато фільмів, зокрема нова екранізація Стівена Кінга та черговий сиквел «Трансформерів», але п’ять нижчеперелічених стрічок не лише заслуговують на увагу, але й, сподіваємось, зможуть задовольнити потребу в гарному літньому кіно.

«Людина-павук: Крізь Всесвіт» (31 травня IMAX, 1 червня)

Як продовжити один з найулюбленіших мультфільмів останніх п’яти років? Саме таке завдання стояло перед творцями мультика «Людина-павук: Крізь Всесвіт» першого сиквелу оскароносної стрічки 2018 року «Людина-павук: Навколо всесвіту». Дехто, включно з Джеймсом Ганном, називає цей перший фільм найкращим фільмом за коміксами з усіх коли-небудь знятих. Як і всі сиквели, новинка подвоює те, що зробило перший фільм таким успішним: більше чарівності, більше кінетичних анімованих бойових сцен і більше версій Людини-павука (набагато більше).

Довгоочікуване продовження «Людина-павук: Навколо всесвіту», розгортається через рік після подій першого фільму. До Майлза Моралеса/Людини-павука  звертається Гвен Стейсі/Гвен-павук з проханням допомогти їй виконати місію, яка врятує кожен всесвіт від суперлиходія Плями. Разом Майлз і Гвен мандрують Мультивсесвітом, де стикаються з Павучим суспільством на чолі з Мігелем О’Гарою.

«Флеш» (15 червня)

Як розв’язати таку проблему, як «Флеш»? З одного боку, у вас є фільм, який має всі атрибути провалу. Він загруз у пеклі розробки майже на десять років. У нього було кілька режисерів і більше десятка сценаристів. І WB, і DC пройшли через нескінченні раунди творчих змін керівництва, в результаті чого тон, бачення та історія «Флеша» постійно змінювалися.

З усім тим, ця стрічка є однією з найбільш очікуваних у цьому році. Чому? Ну, фільм має потенціал бути дуже, дуже хорошим. Нинішній (і останній) режисер — Андреас Мускетті зняв успішні екранізації «Воно» Стівена Кінга у 2017 та 2019 роках. Кілька трейлерів та кліпів вказують на те, що фільм значною мірою спирається на «Бетмена» Майкла Кітона, що не є поганою новиною, оскільки його ітерація героя DC залишається дуже популярною.

Ймовірність того, що «Флеш» розчарує, залишається високою (зрештою, це фільм DCEU), але з Стівеном Кінгом, який співає йому дифірамби, є ймовірність того, що він насправді буде хорошим.

«Стихії» (15 червня)

Новинка від студії Pixar Animation «Стихії» була анонсована як фільм закриття 76-го Каннського кінофестивалю, який завершився 27 травня.

Мультфільм було представлено поза конкурсом 27 травня, перед тим, як він вийде в кінотеатрах.

«Стихії» — четверта повнометражна стрічка студії Pixar Animation Studios, яку показали в офіційній секції, після «Вгору», «Думками навиворіт» і «Душа».

Нова ж стрічка розповість про світ, в якому живуть істоти з елементів природи: вогню, води, землі та повітря. Головними ж героями стануть хлопець-вода Плин та дівчина-вогонь Теплинка, які попри свої відмінності мають багато спільного.

Режисером стрічки став Боб Пітерсон, який відомий завдяки мультикам «У пошуках Немо», «Вперед і вгору», «Корпорація Монстрів» та іншим. За його словами «Стихії» натхненний його дитинством у Нью-Йорку, у той період, коли його родина емігрувала з Кореї на початку 1970-х та відкрила продуктовий магазин у Бронксі.

«Астероїд-Сіті» (22 червня)

Майже через 30 років після того, як він зняв свій перший фільм, Вес Андерсон зайняв настільки унікальне місце в сучасному кіно, що всі, навіть ті, хто не бачив його робіт, точно знають його візуальний стиль, і навіть використовують штучний інтелект для копіювання або пародіювання його «бренду» в інших фільмах, таких як «Зоряні війни».

Цього літа на екрани вийде «Астероїд-Сіті» — фільм у стилі Веса Андерсона з навмисно фальшивими декораціями та персонажами, які говорять про буденні речі сухими, беземоційними тонами.

Сюжет фільму розповідає про еклектичну групу незнайомців, які сходяться в однойменному містечку, щоб розслідувати появу НЛО. Зірковий акторський склад на чолі зі Стівом Карелом, Томом Генксом і Скарлетт Йоганссон, ретро-стилістика 1960-х і легкий комедійний дотик Андерсона «Астероїд-Сіті» ідеальним фільмом для тих, хто шукає альтернативу безглуздим блокбастерам.

«Індіана Джонс і реліквія долі» (29 червня)

Ще до того, як з’явилися франшизи, чи поняття «інтелектуальна власність на блокбастер», існував Індіана Джонс. У 1980-х роках три фільми про Індіану Джонса визнаними критиками блокбастерами, які завжди були головною подією літнього сезону.

Через 15 років після невдалого «Індіани Джонса та Королівства кришталевого черепа», Інді повертається, цього разу без ЛаБафа, Стівена Спілберга та Джорджа Лукаса за камерою. Гаррісон Форд знову береться за батіг і капелюх Індіани, і йому допомагає жвавий акторський склад, що включає Фібі Воллер-Брідж з в ролі хрещениці Індіани, Мадса Міккельсена в ролі (кого ж іще?) німецького лиходія, а також Антоніо Бандераса, Джона Ріс-Девіса і Тобі Джонса в ролі друзів Доктора Джонса.

Фільм нещодавно дебютував у Каннах, де його стримано прийняли критики, але це не має значення. Адже остання роль Форда як його найбільш культового персонажа варта того, щоб принаймні один раз подивитися його в кінотеатрі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...