Реклама

📺 Hasbro запустить телеканал виключно про Dungeons & Dragons

Čytaty latynkoju
Rotten Tomatoes
📺 Hasbro запустить телеканал виключно про Dungeons & Dragons
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📺 Hasbro запустить телеканал виключно про Dungeons & Dragons
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Hasbro через свою дочірню компанію eOne Entertainment запустить телеканал з програмами, присвяченими настільній рольовій грі Dungeons & Dragons.

Наразі невідомо, яку назву отримає канал, проте є інформація про три нові шоу, прем’єра яких відбудеться влітку. Так, автори подкасту по D&D Encounter Party стануть хедлайнерами проєкту та запустять своє телешоу. 

Другий проєкт під назвою Faster, Purple Worm! Kill! Kill! буде комедією у світі «класичного геймплея Dungeons & Dragons». Концепція шоу — пропускати «малоздатних персонажів через м’ясорубку та вбивати їх веселими способами».

Також канал отримає своє кулінарне шоу, яке буде «частково як ток-шоу, частково як кулінарне змагання».

Крім того, телеканал буде транслювати повтори класичного мультсеріалу D&D 1980-х років. Наразі невідомо, як саме глядачі зможуть подивитись ці шоу, проте очікується, що телеканал буде доступний на смарт-тв та інших пристроях.

Варто зазначити, що видавець D&D — Wizards of the Coast — належить Hasbro. Сам Wizards of the Coast й раніше працював з кіно- та телепроєктами — наприклад, у планах авторів був серіал по Dungeons & Dragons від режисера «Червоного повідомлення». Також ми розповідали, що базові правила та механіки D&D перейдуть під ліцензію Creative Commons після скандалу.

Wizards of the Coast також випускає колекційні картки Magic: The Gathering. Раніше блогер зробив огляд на колекційні картки Hasbro раніше релізу — компанія розібралась з ним за допомогою «Пінкертонів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...