Реклама

😳 Блогер зробив огляд на колекційні картки Hasbro раніше релізу — компанія розібралась з ним за допомогою «Пінкертонів»

Čytaty latynkoju
amazon.com
😳 Блогер зробив огляд на колекційні картки Hasbro раніше релізу — компанія розібралась з ним за допомогою «Пінкертонів»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😳 Блогер зробив огляд на колекційні картки Hasbro раніше релізу — компанія розібралась з ним за допомогою «Пінкертонів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Іграшковій компанії Hasbro належать права на купу франшиз, як от «Свинка Пеппа», Nerf, My Little Pony, G.I. Joe, а також найпопулярніші настільні ігри, включаючи «Монополію». Також Hasbro належить видавець Wizards of the Coast, який випускає колекційні картки Magic: The Gathering.

12 травня має вийти новий картковий набір Aftermath й колекціонери дуже на нього чекають. Блогер Oldschoolmtg зробив огляд на картки ще до їхнього релізу і його відео стало дуже популярним.

Однак через декілька днів з виходу ролика до нього додому прийшли представники приватної охоронної фірми, аби розібратись, звідки він взяв картки. Вони були озброєні й конфіскували картки.

За словами блогера, його дружина відкрила двері чоловікам, які представилися співробітниками приватної охоронної фірми «Пінкертон». Вони були озброєні й нібито прийшли, щоб конфіскувати «вкрадені» картки з майбутньої колекції.

«Пінкертон» — це одна з найстаріших приватних охоронних фірм у світі, яка раніше була детективним агентством. Компанія була заснована ще у 1850 році й наприкінці 19-го та на початку 20-го століть пінкертони зробили собі ім’я завдяки антипрофспілковим операціям, якими вони продовжують займатися й у 21-му столітті.

Блогер зазначив, що детективи обшукали весь дім й ще провели бесіди із сусідами, аби дізнатись, звідки взялись ці картки.

Якби компанія просто зателефонувала мені або написала електронного листа, ми могли б вирішити цю проблему абсолютно цивілізовано. Я б пішов назустріч, вони могли б надіслати мені товарний номер або замінити його на той, який я насправді замовив, і все було б гаразд. Їм не потрібно було посилати цих пінкертонів до мене додому, і їм точно не потрібно було ходити по домівках моїх сусідів і допитувати їх, щоб отримати інформацію

Oldschoolmtg пояснив, що картки були не викрадені, а куплені у людини, яка навіть не знала, що це таке:

Хтось помилився і надіслав не ті коробки тим людям, у яких я купив їх, тому що, продаючи мені товар, він сказав, що продає мені колекційні коробки March of the Machine, а не Aftermath

Після цього інциденту блогер записав нове відео із ним звʼязались представники компанії, які дуже вибачались за таке розслідування. Як компенсацію компанія запропонувала відправити безкоштовну продукцію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...