Реклама

🙅 Зйомки «Дивних див», фільму Marvel призупинено через страйк сценаристів у США

Čytaty latynkoju
🙅 Зйомки «Дивних див», фільму Marvel призупинено через страйк сценаристів у США
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅 Зйомки «Дивних див», фільму Marvel призупинено через страйк сценаристів у США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Страйк сценаристів триває вже другий тиждень, і наслідки відсутності найважливіших людей на знімальному майданчику вже починають даватися взнаки.

Два найбільші проєкти, які зараз перебувають у виробництві, а саме перезапуск «Блейда» від Marvel та п’ятий сезон «Дивних див» поставили на паузу (разом з багатьма іншими фільмами та серіалами).

Щодо серіалу про пригоди підлітків у Гокінзі, то про це на офіційному акаунті в Twitter повідомили творці серіалу, брати Даффер. Вони відзначили, що наразі неможливо почати зйомки, адже їхня участь є важливою у цьому процесі.

Без сценаристів і шоураннерів виробництво просто зупиняється. Наразі також новий фільм Marvel «Блейд» стоїть на паузі й «відновить… роботу, як тільки страйк закінчиться».

І це далеко не єдині шоу та фільми, які постраждали від страйку. Тонни прямих ефірів, особливо вечірніх комедійних програм у США, вже взяли «творчу паузу». Це вечірні шоу із Джиммі Феллоном, Джиммі Кіммелом, Стівеном Колбертом та ін.

Деякий час студії будуть в порядку, з огляду на вже написаний і відзнятий матеріал. Проте якщо страйк продовжиться, вони опиняться в біді. І навіть коли страйк закінчиться, вони все одно будуть в біді, тому що відставання у виробництві та перенесення термінів стануть справжнім кошмаром.

Звісно, не всі проєкти та студії натискають на кнопку «пауза». «Дім дракона» від HBO продовжить зйомки, але вже без сценаристів, а роботу над другим сезоном «Перснів влади» завершать без шоураннерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...