Реклама

🪐 «Сімпсони» отримають черговий кросовер зі Star Wars: що відомо про нову короткометражку

Čytaty latynkoju
Disney+
🪐 «Сімпсони» отримають черговий кросовер зі Star Wars: що відомо про нову короткометражку
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🪐 «Сімпсони» отримають черговий кросовер зі Star Wars: що відомо про нову короткометражку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Disney+ анонсував новий короткометражний мультфільм «Сімпсонів» — Rogue Not Quite One. Короткий метр стане доступним вже завтра, 4 травня, у день «Зоряних війн». 

Назва нового мультфільму іронізує над одним з фільмів всесвіту «Зоряних війн» — Rogue One. На постері, який опублікував Disney+, зображена Меґґі Сімпсон в колясці Грогу з «Мандалорця».

Синопсис короткометражки наразі невідомий, проте постер зображує, як наймолодша з Сімпсонів намагається втекти від винищувачів Імперії — TIE. Один з космічних апаратів також дуже нагадує TIE Advanced X1 Дарта Вейдера.

Меґґі Сімпсон не вперше потрапляє у кросовери зі Star Wars. Торік, також до дня «Зоряних війн», вийшла короткометражка «Сімпсонів» The Force Awakens From Its Nap. 

Нагадаємо, 4 травня кожного року відзначається день «Зоряних війн» — неофіційне свято для фанатів культової фантастичної саги Джорджа Лукаса Star Wars.

Також вже завтра на Disney+ варто очікувати виходу антології короткометражних епізодів «Зоряні війни: Видіння». Це будуть різноманітні сюжети у всесвіті «Зоряних воєн», але які не мають відношення до основного канону.

Раніше ми розповідали, що виконавиця ролі Принцеси Леї у франшизі «Зоряні війни»  Керрі Фішер нарешті отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...