Реклама

⭐ Керрі Фішер нарешті отримає зірку на Голлівудській алеї слави

Čytaty latynkoju
youtube.com
⭐ Керрі Фішер нарешті отримає зірку на Голлівудській алеї слави
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⭐ Керрі Фішер нарешті отримає зірку на Голлівудській алеї слави
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виконавиця ролі Принцеси Леї у франшизі «Зоряні війни», Керрі Фішер нарешті отримає зірку на Голлівудській алеї слави. Церемонія відбудеться в особливо вдалу дату, а саме 4 травня, в День «Зоряних воєн».

Про це повідомляється в пресрелізі на сайті Алеї слави, де зазначається, що запрошені спікери ще не оголошені, але Біллі Лурд прийме зірку від імені своєї покійної матері. Це буде 2 754-та зірка на легендарній алеї. Ви також маєте можливість спостерігати за церемонією в прямому ефірі на сайті Алеї слави.

Голлівудська алея слави. wallpapers.com

Нагадаємо, що Керрі Фішер померла у 2016 році у віці 60 років. Вона найбільш відома своєю культовою роллю принцеси Леї у фільмах франшизи «Зоряні війни», хоча вона також була плідною письменницею, написавши кілька романів і мемуарів за своє життя. Її перша роль у кіно була у фільмі «Шампунь», після чого Фішер знялася у фільмах «Брати Блюз» та «Коли Гаррі зустрів Саллі», а також у телевізійних ролях, серед яких гостьова роль у «30 Rock», номінованій на премію «Еммі».

Фанати будуть на сьомому небі від щастя, коли дізнаються, що їхня улюблена кінопринцеса Керрі Фішер буде вшанована своєю зіркою на легендарній Алеї слави Голлівуду! Керрі приєднається до своїх колег по «Зоряним війнам» та інших учасників Алеї слави Марка Гемілла та Гаррісона Форда на цьому історичному тротуарі.

Ана Мартінес, продюсер Голлівудської алеї слави

Зірка Керрі Фішер буде знаходитися неподалік від зірки Марка Гемілла і через дорогу від зірки її легендарної матері Деббі Рейнольдс.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...