Реклама

👀 На CinemaCon показали перші кадри з продовження «Дюни». Що саме побачили глядачі

Čytaty latynkoju
👀 На CinemaCon показали перші кадри з продовження «Дюни». Що саме побачили глядачі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 На CinemaCon показали перші кадри з продовження «Дюни». Що саме побачили глядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На додачу до усього, що уже наразі показали на CinemaCon, відвідувачі також отримали змогу побачити перші кадри другої частини «Дюни».

Як повідомляє Deadline, у трейлері, який показали за закритими дверима, показано, як Пол Атрід (Тімоті Шаламе) і Чані (Зендея) сидять разом у пустелі, а принцеса Ірулан (Флоренс П’ю) розповідає про таємниці планети. Після чого була сцена у якій Пол ловить піщаного черв’яка, перш ніж зникнути в піску.

Режисер Дені Вільнев розповів, що друга частина «Дюни» була повністю знята у форматі IMAX:

Друга частина - це епічний фільм про війну, набагато щільніший. Ми відвідали Арракіс. Ми відвідуємо нові локації, у фільмі все нове. У першому фільмі ми зняли 40% в IMAX - цього разу це повний IMAX.

Зендея, яка ненадовго з’явилася в ролі Чані в «Дюні» 2021 року, розповіла присутнім, що цього разу її можна побачити не лише уві сні:

У мене було зовсім небагато часу, щоб дізнатися, ким вона була, - сказала вона про свою коротку появу в першому фільмі. Це все ще двоє молодих людей, які намагаються подорослішати, закохатися і піти, ставши воїном для свого народу.

Тімоті Шаламе також був присутній на цьогорічному CinemaCon з фільмом «Вонка» (Wonka), який отримав перший трейлер, а також несподіваний каст на роль Умпа Лумпи.

Продовження «Дюни» з Тімоті Шаламе, Зендеєю, Остіном Батлером, Ребеккою Фергюсон, Джошем Броліном у головних ролях має вийти на екрани 3 листопада.

Раніше виконавиця ролі Леді Джесіки поділилася тим, що друга частина «Дюни» буде кращою за першу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...