Реклама

🧐 Ребекка Фергюсон натякає, що друга частина Дюни буде кращою за першу

Čytaty latynkoju
🧐 Ребекка Фергюсон натякає, що друга частина Дюни буде кращою за першу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Ребекка Фергюсон натякає, що друга частина Дюни буде кращою за першу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ребекка Фергюсон, виконавиця ролі Леді Джессіки в науково-фантастичній епопеї Дені Вільньова, ще навіть не бачила другої частини «Дюни», але впевнена, що це буде щось особливе та не боїться це визнати наперед.

Під час реклами свого майбутнього серіалу для Apple TV Plus «Таємниця бункера» Фергюсон запитали на що очікувати шанувальникам від продовження. Актриса не змогла сказати багато, але вона припустила, що продовження «буде кращим», ніж перша частина:

«Я скажу, що «Частина 2» краща, ніж «Частина 1». І це я ще навіть не бачила її, тобто я говорю це на основі того, що я прочитала, що я бачила, що я відзняла»

Нагадаємо, що «Дюна» є екранізацією однойменного роману Френка Герберта 1965 року, який розповідає про Пола Атріда (Тімоті Шаламе), сина могутнього герцога, чиє життя перевертається з ніг на голову, коли його батько погоджується керувати планетою Арракіс. Наприкінці першої частини Пол і його мати, Леді Джессіка, об’єднуються з людьми пустельного світу, фріменами, намагаючись звільнити його від жорстоких Харконненів і здійснити мрію свого батька про встановлення миру на землі.

Окрім Фергюсон та Шаламе, у продовжені також зіграють Оскар Айзек, Джош Бролін, Шарлотта Ремплінг, Стеллан Скарсгард, Дейв Батіста, Хав’єр Бардем та Зендая. У другій частині до зіркового акторського складу приєднаються Флоренс П’ю, Остін Батлер, Крістофер Уокен, Леа Сейду.

Зйомки продовження «Дюни» завершилися у грудні 2022 року, а прем’єра запланована на 3 листопада цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...