Реклама

👑 Вийшов трейлер до байопіка про Елвіса Преслі

Čytaty latynkoju
youtube.com
👑 Вийшов трейлер до байопіка про Елвіса Преслі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👑 Вийшов трейлер до байопіка про Елвіса Преслі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вийшов перший трейлер до майбутнього біографічного фільму від База Лурмана («Великий Гетсбі») з Остіном Батлером («Одного разу в Голлівуді») у ролі короля рок-н-рол. Трейлер також підтвердив, що раніше безіменний проєкт від Warner Bros. отримав назву — «Елвіс».

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

У фільмі нам хочуть розповісти історію двох десятиліть з життя суперзірки Елвіса Преслі, від його підйому до слави через бідність, до його ранньої смерті в 1977 році у віці 42 років. Зосередити увагу творці бажають на складних стосунках Елвіса з його менеджером Томом Паркером (Том Генкс).

Проєкт, який став першим повнометражним фільмом Лурмана після «Великого Гетсбі» у 2013 році, вперше був анонсований у квітні 2014 року після того, як режисер почав переговори щодо роботи над стрічкою.

У липні 2019 року Остіна Батлера було обрано на роль Елвіса Преслі. Зйомки фільму розпочалися в Австралії на початку 2020 року, але були припинені після того, як Том Генкс та його дружина Ріта отримали позитивний тест на COVID-19, а дату виходу кілька разів переносили через пандемію.

У кінотеатрах прем’єру стрічки заплановано на 24 червня, а через 45 днів на платформі HBO Max.

Режисером, співпродюсером і співавтором сценарію фільму «Елвіс» є Базз Лурман, а також співавтори Крейг Пірс, Джеремі Донер і Сем Бромелл.

Цікаво така сцена буде у фільмі?

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...