Реклама

😃 Новий серіал з Тайкою Вайтіті «Наш прапор означає смерть»: трейлер та деталі

Čytaty latynkoju
imdb.com
😃 Новий серіал з Тайкою Вайтіті «Наш прапор означає смерть»: трейлер та деталі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😃 Новий серіал з Тайкою Вайтіті «Наш прапор означає смерть»: трейлер та деталі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У HBO Max виклали трейлер до серіалу «Наш прапор означає смерть» (анг. Our Flag Means Death). Одну з головних ролей виконає Тайка Вайтіті, який зіграє знаменитого пірата Чорну Бороду. До нього у ролі Стіда Боннета приєднається Ріс Дарбі (відомий за роллю у двох останніх «Джуманджі»), а також Крістіан Нерн, який зіграв Годора у «Грі престолів».

Серіал буде складатися з десяти епізодів. Створено шоу Девідом Дженкінсом та Тайкою Вайтіті, у ролі виконавчого продюсера, який на додаток до бою на мечах у ролі сумнозвісного пірата також зрежисував пілотну серію проєкту.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

У шоу нам розкажуть історію пірата Стіда Боннета, який прагне «вбивати добротою» та таким чином перемагати своїх ворогів. Серіал буде вільною інтерпретацією реальних пригод багатого землевласника вісімнадцятого століття, який залишив свій зручний маєток, щоб поплавати у відкритому морі.

З трейлеру ми можемо побачити, що це буде власне й розповідь про те, як «шляхетний пан» переходить до піратського промислу та намагається освоїтися у новому середовищі.

Ріс Дарбі у ролі Стіда Боннета. youtube.com

На борту «Помсти королеви Анни» (корабель Чорної Бороди) з потенційно бунтівним екіпажем Стід Боннет буде тим піратом, який задумливо замінює вкрадені книги на ті, які він уже прочитав.

Комедія на перший погляд здається досить непристойною, оскільки ми бачимо, як Стіда називають «генітальним піратом», а Чорна Борода отримує нещасний удар в пах.

Прем’єра перших двох епізодів запланована на 3 березня,  4-6 епізодів — 10 березня, 7-8 — 17 березня, а останні дві серії вийдуть 14 березня.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...