Реклама

🎥 Amazon зніме серіал по всесвіту «Того, хто біжить по лезу»

Čytaty latynkoju
🎥 Amazon зніме серіал по всесвіту «Того, хто біжить по лезу»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Amazon зніме серіал по всесвіту «Того, хто біжить по лезу»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Той, хто біжить по лезу 2099 », саме так буде називатися новинка у франшизі «бігуна». Серіал заплановано як телевізійне продовження фільму 2017 року «Той, хто біжить по лезу 2049». Як повідомляє видання Deadline розробкою займеться Amazon Studios.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Сценаристом та виконавчим продюсером серіалу буде Силка Луїза, шоуранерка серіалу для Apple TV Plus «Блискучі дівчата» (анг. Shining Girls), прем’єра якого відбудеться навесні. Рідлі Скот, режисер оригінального фільму 1982 року «Той, хто біжить по лезу», також буде виконавчим продюсером.

Про фільм

«Той, що біжить по лезу» вийшов у 1982 році й отримав дві номінації на «Оскар». Фільм знятий за мотивами книги фантаста Філіпа Діка «Чи мріють андроїди про електричних овець?». Події картини відбуваються у Лос-Анджелесі у 2019 році, де суспільство поділене на дві частини — людей та репликантів. Репликанти — це людиноподібні андроїди, які цілком схожі на людей.

Попри ці деталі, поки, що нічого не можна сказати з впевненістю. Серіал знаходиться, як це називає Deadline у «пріоритетній розробці». Це означає, що Amazon Studios «швидко відстежує» сценарії та розглядає дати виробництва, однак насправді робота над серіалом ще не розпочата. За даними видання також повідомляється, що Скот сам міг би режисерувати епізоди серіалу, якщо він отримає «зелене світло».

Хочеться вірити, що хоч цього разу українські локалізатори переведуть назву нормально

Це не вперше ведуться розмови про телешоу у франшизі «Той, хто біжить по лезу». Під час свого подвійного престуру для своїх фільмів «Дім Гуччі» та «Остання дуель» Скот сказав, що планує десятисерійний серіал, заснований на цьому всесвіті. Тоді він згадав, що для серіалу був написаний пілот, але незрозуміло, чи є «Той, хто біжить по лезу 2099» тим самим проєктом, який режисер обговорював у той час.

Хоча «Той, хто біжить по лезу» отримав чимало доповнень, включаючи анімаційні короткометражки та нещодавнє аніме «Той, хто біжить по лезу: Чорний лотос», досі ніщо не досліджувало майбутнє після останнього фільму «Той, хто біжить по лезу 2049».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...