Реклама

🚀 Netflix оприлюднив трейлер другого сезону «Космічних сил»

Čytaty latynkoju
youtube.com
🚀 Netflix оприлюднив трейлер другого сезону «Космічних сил»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🚀 Netflix оприлюднив трейлер другого сезону «Космічних сил»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фанати серіалу «Офіс» можуть радіти, адже Стів Карелл повертається, у комічному амплуа з новим сезоном «Космічних сил» на Netflix. Також повернеться до своєї ролі й Джон Малкович.

Другий сезон розпочнеться після головоломки першого сезону, коли Марк Нерд (Стів Карелл) відправився, імовірно, до військового суду, де він мусить відповісти за порушення наказів (не будемо спойлерити, яких й за що).

 

«Космічні сили» — це комедійний серіал, створений дуетом Грега Деніелса та Стіва Карелла, які раніше працювали разом у культовому серіалі «Офіс». Перший сезон вийшов на Netflix у травні 2020 року.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

У серіалі нам розповідають історію про те, як команда ентузіастів попри різноманітні негаразди намагається розбудувати новий рід військ США для підкорення космосу.

Другий сезон, у порівнянні з першим, буде коротшим (всього сім півгодинних епізодів) і вийде 18 лютого на Netflix.

Додамо, що «Космічні сили», ще до виходу першого сезону відзначилися доволі кумедним внеском у сучасну історію. Так, у грудні 2019 року адміністрація президента США Дональда Трампа вирішила перейменувати чинне «Космічне командування Повітряних сил США» просто на «Космічні сили». Тоді ж там захотіли зареєструвати таку ж торгову марку, однак виявили, що це не можливо, оскільки  це зробили у Netflix  під час виробництва серіалу на початку 2019 року.

Також читайте матеріал про найочікуваніші новинки лютого на Netflix.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

 

 

 

 

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...