Реклама

📈 Дивіться трейлер документального фільму GameStop: Rise of the Players — історія протистояння Reddit та Волл-стріт

Čytaty latynkoju
📈 Дивіться трейлер документального фільму GameStop: Rise of the Players — історія протистояння Reddit та Волл-стріт
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 Дивіться трейлер документального фільму GameStop: Rise of the Players — історія протистояння Reddit та Волл-стріт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У трейлері представлені інтерв’ю з інвесторами, яким вдалося вплинути на ціну акцій американської роздрібної мережі з продажу відеоігор GameStop, внаслідок чого хедж-фонди, що ставили на падіння ціни, втратили мільйони доларів.

Документальний фільм, знятий режисером Джоною Тьюлісом, пропонує докладний погляд на все, що сталося за лаштунками однієї з найбільш обговорюваних новин 2021 року — «війни» користувачів сабреддіту r/wallstreetbets і банкірів з Волл-стріт.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

У січні минулого року ціна акцій GameStop падала на фоні новин про банкрутство компанії: роздрібна торгівля на фоні пандемії не росла, і згодом мережа повідомила про збиток $150 мільйонів проти прибутку в $6,8 мільйона. Тому акціонери GameStop почали торгувати проти компанії — вони робили ставки «на шорт», тобто чекали, що вартість акцій упаде.

Помітивши цю тенденцію, користувачі сабреддіту r/wallstreetbets почали масово скуповувати акції GameStop, від чого ціна почала зростати. Ще більше людей почали купувати акції компанії після значної уваги ЗМІ, що ще більше підіймало ціну. Багато новачків-інвесторів змогли виручити значну суму грошей, в той час, як професійні інвестори з хедж-фондів, що ставили на зниження ціни, свої гроші втрачали.

Фільм розповість історію виникнення «феномена фондового ринку» GameStop та покаже ключових героїв руху «повстання інвесторів-любителів».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...