Реклама

😉 «Хрещений батько» відзначає 50-ту річницю випуском трилогії у 4K Ultra HD та показом у кінотеатрах

Čytaty latynkoju
youtube.com
😉 «Хрещений батько» відзначає 50-ту річницю випуском трилогії у 4K Ultra HD та показом у кінотеатрах
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😉 «Хрещений батько» відзначає 50-ту річницю випуском трилогії у 4K Ultra HD та показом у кінотеатрах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Усі три фільми «Хрещений батько» вперше вийдуть у якості 4K Ultra HD вже 22 березня 2022 року на честь святкування 50-річчя першого фільму. Над створенням покращеної версії працював сам режисер фільму Френсіс Форд Коппола, який сказав у своїй заяві, що процес перегляду фільмів для нього був «приємним». До того ж фільм вийде в прокат в кінотеатрах починаючи з 25 лютого 2022 року по всьому світу.

Напередодні було оприлюднено трейлер «Хрещеного батька» в оновленому варіанті:

Фільми трилогії «Хрещений батько» була реставрована протягом трьох років у рамках підготовки до 50-ї річниці виходу першого фільму в прокат 24 березня 1972 року. Коппола розповів, що друга частина та перероблена версія третього фільму — буде додана в мікс для повноти картини.

Останнє оновлення стрічки проводилося під наглядом кіноісторика Роберта Гарріса у 2007 році. Цього ж разу було переглянуто понад 300 коробок плівки й 4000 годин було витрачено на «виправлення плям, розривів та інших аномалій у фільмі у негативах». За словами Андреа Каласа, старшого віцепрезидента Paramount Archives, як передає Collider це завдання полягало в тому, щоб «вшанувати виняткову режисерську роботу».

Так, якщо бажаєте переглянути фільм в кінотеатрі, вам доведеться трошки посидіти

До набору Blu-ray 4K Ultra HD додадуть коментарі Копполи та доступ до цифрових копій усіх трьох фільмів. На додаток до цього бокс-сету, також буде випущено в розкішній упаковці 4K Ultra HD Limited Collector’s Edition. Набір обмеженого тиражу включає книгу у твердій палітурці, журнал з фотографіями, а також портрети головних героїв.

Колекціонерам є над чим задуматися. collider.com

Перший фільм, було знято за мотивами роману Маріо П’юзо. У ньому розповідається історія  про патріарха нью-йоркської злочинної сім’ї та те, як він перетворився з м’якого молодшого сина на поважного боса мафії. «Хрещений батько» широко визнається одним із найкращих фільмів, коли-небудь знятих. Стрічка свого часу отримала дев’ять номінацій на премію «Оскар» і до певного моменту була найкасовішим фільмом.

Раніше BАFTA оголосила розширений список номінантів на отримання премії.

Також напередодні було оголошено переможців «Золотого глобусу 2022».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...