Реклама

🤶 Святковий настрій роздають тут: фільми і епізоди серіалів під Новий рік та Різдво

Čytaty latynkoju
🤶 Святковий настрій роздають тут: фільми і епізоди серіалів під Новий рік та Різдво
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤶 Святковий настрій роздають тут: фільми і епізоди серіалів під Новий рік та Різдво
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До святкових фільмів та епізодів улюблених серіалів завжди приємно повертатися. Вони телепортують нас в гарні часи, дарують урочистий настрій і нагадують, що скоро our troubles will be miles away. Ми зібрали декілька цікавих варіантів для тих, хто вже не може дивитись «Сам удома», а марафон «Гаррі Поттера» вже пройдений.

🌚 «Сутінкова зона» — The Night of the Meek (2 сезон, 11 серія)

Якщо захотілось чорно-білої класичної наукової фантастики.


Фото з сайту IMDb

Після того, як актора, що грає Санта Клауса звільняють напередодні Різдва, він знаходить таємничу сумку, що роздає подарунки. З цією сумкою він збирається виконати своє єдине бажання — побачити, як менш щасливі успадкують щедроти Різдва.

💅🏻 «Ейфорія» — спецепізод: Euphoria: Trouble Don't Last Always; Part 1: Ru

Для тих, кому не завадить трохи підтримки.

Вся серія ніби камерна театральна постанова двох акторів. Героїня Ру, яку грає Зендея, зустрічається зі своїм наставником зі зборів анонімних наркоманів. Тут не буде захопливих сюжетних поворотів, або ефектних луків і макіяжів, якими можна було милуватися у першому сезоні. Глядач просто підглядає розмову двох людей зі спільною залежністю і купою власних проблем. У кожного свій погляд на світ, свій досвід і кожний на своєму життєвому етапі. Це дуже емоційна і чутлива серія, яка підіймає важливі питання і для когось, можливо, дасть відповіді.

Де дивитись:

😈 «Гремліни»

Для тих, хто мріяв про іграшку Гізмо.

Здавалось б, правила поводження з цими пухнастиками дуже прості: не годувати після опівночі та тримати якнайдалі від води. Але ж без порушень правил не було б і самого фільму. Трохи жахів, трохи комедії й зовсім трохи розтрощених новорічних ялинок. Обережно: якщо ви ще не дивилися фільм, то в вашому листі побажань може з’явитися ще й пухнаста іграшка.

Де дивитись:

🍭 «Чарлі та шоколадна фабрика» (2005)

Для кого питання «зефір чи мармелад» звучить як образа.

Закликаємо всі онлайн-кінотеатри та сервіси додати оригінальний фільм «Віллі Вонка і шоколадна фабрика» (1971). Але і нове переосмислення виглядає дуже апетитно. Добрий хлопчик Чарлі, ще чотири дитини і їх батьки потрапляють на шоколадну фабрику, яка була зачинена багато років через її ексцентричного власника. Це сімейний фільм, тож беріть трохи більше солодощів для перегляду, ніж планували.

Де дивитись:

✨ «Токійські хресні» (2003)

Для любителів культового аніме.

Історія про трьох безхатьок на вулицях Токіо. Починається аніме не найрадіснішим чином, але атмосфера свята настає, коли на Святвечір герої знаходить втрачене немовля. Вони вирішують знайти батьків дівчинки, чого б це їм не вартувало, і, проходячи різні випробування, отримують шанс виправити власні життя. Дуже надихаюча картина у найкращих традиціях різдвяних історій.

Де дивитись:

🤔 «Щось» (1982)

Для тих, хто в душі трошки Грінч і кому набрид «Міцний горішок», а бійок взимку дуже хочеться.

Напевно, можна сперечатися щодо святковості цієї стрічки. Але моторошні події відбуваються в найбільш засніженому місці на планеті — Антарктиді. Тож на свята пропонуємо вам подивитися один з культових фільмів жахів 80-х. Про команду вчених американської дослідницької, які відрізані від усього світу. І невідомий жах, пробуджений після тисячолітнього сну під льодом.

Де дивитись:

🤪 «Спільнота» (2 сезон, 11 серія)

Тому що кожна серія — це вже подарунок.

Ебед (Дені Пуді), коли прокидається і виявляє себе та своїх одногрупників у вигляді ляльок. Друзі вирушають у подорож, щоб знову знайти сенс Різдва. Вся серія виконана в техніці stop-motion анімації. А ще це нагадування, що «Спільнота» в цілому — чудовий серіал.

Де дивитись:

🤔 «Бразилія» 1985

Щоб було про що поговорити в супермодному барі.

В списку через п’яного божевільного Санту. Фільм Террі Гілліама — це класична антиутопія про світ, де перемогла бюрократія. Роботи режисера настільки самобутні й дивні, що безглуздо давати до цього фільму синопсис. Треба дивитися й обговорювати його в модних місцях. Або в нас в коментарях та соцмережах, ми будемо раді.

Де дивитись:

💫 «Зоряний пил» (2007)

Для тих, хто любить казкові романтичні історії.

Історія про хлопця, який вирішив принести в дар дівчині зірку, що впала з неба. Але зірка теж виявляється дівчиною, до того ж норовливою. Дорогою додому їх очікують різноманітні пригоди. Не забудьте знайти Генрі Кавілла в фільмі.

Де дивитись:

🗡 «Легенда про зеленого лицаря»

Тому що подивіться вже один з найкрасивіших фільмів року. А ще там головні події відбуваються на Різдво.

Події фільму засновані на англійських легендах. Племінник короля Артура, Гавейн, приймає виклик Зеленого рицаря. Він може вдарити супротивника, але рівно за рік той повернеться й уразить таким самим ударом. Гавейн сам відправляється до Зеленого лицаря по славу і щоб уникнути ганьби. Може бути абсолютно не зрозуміло, що відбувається в сюжеті,  але візуальна складова тут  не просто бездоганна, а близька до ідеалу.

Де дивитись:

🤓 Різдвяні спецвипуски «Доктора Хто»

Для всіх любителів наукової фантастики й тих, хто чекає на синю будку біля свого дому.

Ці серії найтривалішого науково-фантастичного серіалу живуть у серці кожного фаната. Як завжди відбуваються дивовижні пригоди, подорожі в часі та просторі й все це, звісно на фоні снігу, що падає на ТАРДІС, блискучих гірлянд, і див, на який спроможний тільки Доктор. І головне правило: тримайтеся на Різдво від Лондона якнайдалі. Яко ви не шукачі пригод, звісно.

Перелік назв різдвяних епізодів:

  • The Christmas Invasion (2005)
  • The Runaway Bride (2006)
  • Voyage of the Damned (2007)
  • The Next Doctor (2008)
  • The End of Time (2009)
  • A Christmas Carol (2010)
  • The Doctor, the Widow and the Wardrobe (2011)
  • The Snowmen (2012)
  • The Time of the Doctor (2013)
  • Last Christmas (2014)
  • The Husbands of River Song (2015)
  • The Return of Doctor Mysterio (2016)
  • Twice Upon a Time (2017)

Чекаємо на новорічний епізод з Доктором Джоді Уітакер Eve of the Daleks 1 січня 2022 року.

***

Читайте також поради редакції про те, як відкласти телефон та перестати непокоїтися — «Цифровий детокс на свята»

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...