Реклама

🎬 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у грудні

Короткий огляд найцікавіших фільмів, серіалів та шоу, які з'являться на Netflix у грудні 2021 року.
Čytaty latynkoju
🎬 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у грудні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у грудні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Короткий огляд найцікавіших фільмів, серіалів та шоу, які з'являться на Netflix у грудні 2021 року.

Фільми

The Power of the Dog («У руках пса»)

Прем’єра: 1 грудня

Драма про Дикий Захід за участі Бенедикта Камбербетча, Кірстен Данст та Джессі Племенса (серіал «Пуститися берега»). Режисеркою стала Джейн Кемпіон, яка найбільше відома за стрічкою «Фортепіано».

Single All the Way

Прем’єра: 2 грудня

Черговий різдвяний фільм від Netflix. Цього разу – про хлопця, який просить свого друга прикинутися його бойфрендом на Різдво, але виявляється, що його родина вже теж подбала про його самотній статус.

The Unforgivable

Прем’єра: 10 грудня

Сандра Булок зіграє головну роль у фільмі про жінку, яка намагається побудувати своє життя наново, вийшовши з в’язниці. Зняла фільм німецька режисерка Нора Фінгшайт, для якої це буде дебют на американському ринку.

Don’t Look Up («Не дивися ти вгору»)

Прем’єра: 24 грудня

Політична сатира про команду науковців, які дізналися, що Землю за шість місяців знищить метеорит. Режисером фільму є Адам МакКей, який зняв байопік «Драма» та драмеді «Гра на пониження». У стрічки ще й зірковий каст – Дженніфер Лоренс, Леонардо Ді Капріо, Кейт Бланшетт, Меріл Стріп, Джона Гілл, Тімоті Шаламе, Аріана Гранде, Меттью Перрі, Кріс Еванс та інші.

The Lost Daughter

Прем’єра: 31 грудня

Режисерський дебют Меґґі Джиленгол про жінку, яка стає зацикленою на іншій жінці та її донці. У головних ролях – Олівія Колман та Дакота Джонсон. Стрічка отримала визнання на Венеційському кінофестивалі.

Мультфільми

Back to the Outback

Прем’єра: 10 грудня

Мультфільм від Netflix про групу небезпечних тварин (та коали), які вирішують втекти від людей назад на простори австралійського Аутбеку. Рекомендую дивитися мовою оригіналу, бо у касті Ісла Фішер, Ерік Бана та Гай Пірс.

Мультсеріали

Centaurworld

Прем’єра: 7 грудня

Другий сезон несподіваного анімаційного безумства. Історія Коня, який втратив свою вершницю й потрапив у кислотний світ кентаврів. Смішні жарти, несподівана анімація та, головне, елементи мюзиклу – ідеальний рецепт для мультсеріалу для дорослих.

Серіали

The Witcher («Відьмак»)

Прем’єра: 17 грудня

Найгучніша прем’єра на стрімінгу цього місяця – повернення Відьмака. У підготовці радимо послухати довгоочікуваний офіційний переклад легендарної пісні — «Заплатіть Відьмакові карбованим сріблом».

Emily in Paris («Емілі у Парижі»)

Прем’єра: 22 грудня

Якщо вам потрібно обрати гейт-серіал на місяць, то на екрани повертається історія Емілі у Парижі. Перший сезон розповідав про американку, яка відправляється у Францію, щоб розвивати маркетингову стратегію фешн-бренду. Шоу критикували за все – поганий гардероб, стереотипи про французів та навіть нереалістичне зображення SMM-навичок головної героїні, тому важко уявити, що буде далі.

Також раджу не пропускати новинки Netflix, які вийшли у листопаді: серіал «Ковбой Бібоп», продовження докусеріалу Tiger King та фільми «Гірка помста» та Tick, Tick… Boom!.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...