Реклама

💣 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у листопаді

Короткий огляд найцікавіших фільмів, серіалів та шоу, які з'являться на Netflix у листопаді 2021 року.
Čytaty latynkoju
💣 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у листопаді
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💣 Додати у закладки: найцікавіші новинки на Netflix у листопаді
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Короткий огляд найцікавіших фільмів, серіалів та шоу, які з'являться на Netflix у листопаді 2021 року.

Фільми

The Harder They Fall («Гірка помста»)

Прем’єра: 3 листопада

Вестерн-бойовик, що розповідає про бандита Нейта (Джонатан Мейджорс з серіалу «Країна Лавкрафта»), який дізнається, що вбивцю його батька випустили з в’язниці. Також у ролях Ідріс Ельба, Лакіт Стенфілд, Реджина Кінг та Деніел Дедвайлер, яку Variety назвали однією з перспективних акторок року. Продюсером стрічки виступив репер Jay Z.

Love Hard

Прем’єра: 5 листопада

Романтична різдвяна комедія про дівчину, яка приїжджає в інше місто, аби вперше зустрітися зі своїм метчем. Та за законами жанру виявляється, що чоловік, з яким вона мріяла зустрітися, насправді використав фотку свого привабливого знайомого і тепер, щоб загладити свою провину, намагається звести пару. У головних ролях Ніна Добрев, Джиммі О. Ян та Даррен Барнет.

Passing

Прем’єра: 10 листопада

Чорно-біла драма, яка розповідає про темношкірих жінок, чий колір шкіри давав їм змогу прикидатися білими в Америці на початку XX століття. У головних ролях Тесса Томпсон (Валькірія з кіновсесвіту Marvel), Рут Негга («Лавінг», «Проповідник»), Александр Скашґорд («Справжня кров», «Велика маленька брехня») та Андре Голланд («Сельма», «Лікарня Нікербокер»). Фільм стане дебютом для Ребеки Голл як режисерки.

7 Prisoners

Прем’єра: 11 листопада

Бразильський драматичний фільм про 18-річного хлопця, який намагається вирватися з кола торгівлі людьми та рабства. Прем’єра стрічки відбулася на Венеційському кінофестивалі.

Red Notice («Червоне повідомлення»)

Прем’єра: 12 листопада

Комедійний бойовик про найкращу злодійку світу мистецтва (Ґаль Ґадот), найкращого слідопита з Інтерполу (Двейна Джонсона) та найкращого афериста (Раян Рейнольдс). Режисер – Ровсон Маршалл Тербер («Хмарочос»).

Tick, Tick… Boom!

Прем’єра: 19 листопада

Геній мюзиклів Лін-Мануель Міранда нарешті наважився на режисерський дебют і зняв, вгадайте, мюзикл! Він розповість про 30-річного театрального композитора у кризі, а насправді американського класика та Пулітцерівського лауреата Джонатана Ларсона. Його у фільмі зіграє Ендрю Гарфілд («Соціальна мережа», «З міркувань совісті»).

Bruised («Синці»)

Прем’єра: 24 листопада

Режисерський дебют Голлі Беррі розповідає про колишню зірку ММА, яка бере участь у підпільних боях. Промінь надії про повернення у легальний спорт обриває зустріч з сином, якого спортсменка покинула ще немовлям. Режисерка також виконає головну роль.

Мультфільми

Robin Robin

Прем’єра: 24 листопада

Короткометражний анімаційний ляльковий стоп-моушен фільм є різдвяним дарунком для усіх любителів зими. Він розповідає про пташечку, яку всиновлюють мишки. Серед акторів озвучки Джилліан Андерсон («Сексуальна освіта», «Корона») та Річард Грант («Чи зможете Ви мені пробачити?»).

Мультсеріали

Dogs in Space

Прем’єра: 18 листопада

Творці «Гільди» презентують анімаційний серіал про песиків, які подорожують космосом у пошуку заміни Землі як дому.

Super Crooks

Прем’єра: 25 листопада

Аніме адаптація однойменного коміксу Марка Міллера. У серіалі йтиметься про команду суперзлочинців та їхніх пограбувань.

Серіали

Inspector Koo

Прем’єра: 30 жовтня, нові серії з’являтимуться аж до грудня 2021-го.

Південнокорейський серіал, який сподобається прихильникам «Вбиваючи Єву». У центрі сюжету колишня поліцейська, яка розслідує таємничі серійні вбивства, замасковані під нещасні випадки. Головну роль виконає Лі Йон-Е, яку глядачі можуть знати за фільмом «Леді Помста» режисера Пак Чхан Ука («Олдбой»).

The Unlikely Murderer

Прем’єра: 5 листопада

Шведський серіал про чоловіка, який стверджує, що став свідком успішного замаху на прем’єр-міністра Улофа Пальме (реальний політик 80-х), хоча сам цілком може виявитися вбивцею. Історія частково реальна, частково вигадана, і заснована на однойменному романі.

Yara

Прем’єра: 5 листопада

Заснований на реальних подіях фільм має сподобатися прихильникам тру-крайм шоу. Він розповідає про зникнення 13-річної італійської дівчинки Яри та прокурорки, що прагне знайти її за будь-яку ціну.

Cowboy Bebop («Ковбой Бібоп»)

Прем’єра: 19 листопада

Жива адаптація легендарного аніме «Ковбой Бібоп». До речі, саме аніме вже можна переглянути на стрімінгу, щоб пригадати (або вперше зануритися) в атмосферу шоу. Голові ролі у серіалі зіграли Джон Чо (франшиза «Стартрек»), Мустафа Шакір («Люк Кейдж») та Даніела Пінеда («Первородні»).

Elves

Прем’єра: 28 листопада

Датський горор-серіал про родину, яка знаходить на закинутому острові монстроподібних ельфів. Продюсерами серіалу стали творці антиутопічного шоу The Rain.

Шоу

School of Chocolate

Прем’єра: 26 листопада

Реаліті-змагання майстрів-кулінарів, що працюють з шоколадом.

Документальні фільми та серіали

Camp Confidential: America’s Secret Nazis

Прем’єра: 2 листопада

Короткометражний анімований документальний фільм, що розповідає про таємний військовий табір, в якому єврейські емігранти допитували нацистських вчених. Звучить як фантастична історія з альтернативної реальності. Серед команди, що зняла цю стрічку Даніель Сіван, який працював над документальним серіалом «Диявол по сусідству» про наглядача концтабору Івана Дем’янюка.

Lords of Scam

Прем’єра: 3 листопада

Французький документальний фільм про групу шахраїв, які побудували мільйонні статки на одній з найбільших податкових схем у Франції.

Catching Killers

Прем’єра: 4 листопада

Документальний серіал, в якому детективи розповідатимуть про розслідування злочинів серійних вбивць.

Tiger King

Прем’єра: 17 листопада

Продовження історії імпозантного власника зоопарку диких кішок Джо Екзотика.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...